پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۲۳۴۰۵
۱۸:۱۰
۱۳۹۰/۰۱/۰۱

حَمَد: 20 سال برای توطئه برنامه‌ریزی کرده بودند/ سی ان ان: منظور پادشاه بحرین، ایران بود

۱۸:۱۰
۱۳۹۰/۰۱/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب: خبرآنلاین نوشت: پادشاه بحرین اعتراضات مردمی و تلاش برای مردمسالاری را به توطئۀ خارجی‌ها برای بی‌ثبات کردن کشورش نسبت داد. 

به گزارش وب‌سایت شبکه «سی.ان.ان.»، «حمد بن عیسی» پادشاه بحرین بدون ذکر نام هیچ کشوری، اظهار داشت طراحی این توطئه بیش از 2 دهه به طول انجامیده است.

وب‌سایت «سی.ان.ان.» در این باره نوشت: پادشاه سنی‌مذهب بحرین مدت‌هاست که در مورد تلاش ایران برای تحریک اکثریت شیعه مشکوک است. «سی.ان.ان.» توضیح نداد که چرا این اکثریت در بحرین نمی‌تواند سرنوشت خود را تعیین کند!

پادشاه بحرین این اظهارات را در جمع مسؤولان «سپر شبه جزیره»، نیروی نظامی شورای همکار خلیج [فارس] GCC ابراز داشت.

او در این جمع گفت: چنین طرح‌های برهم‌زننده‌ای، خواه در بحرین یا در هر یک از کشورهای عضو شورای همکار خلیج، انشاالله امکان‌پذیر نیستند.

«حَمَد» که پس از لشکرکشی نیروهای عربستان سعودی به کشورش و کشتار غیرنظامیان سخن می‌گفت، اذعان کرد گر این توطئه در یکی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج [فارس] موفق شود، به سایر کشورها نیز سرایت خواهد کرد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
بحرین ایران تظاهرات
ارسال پیام
captcha