پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۲:۴۹
کد خبر:۱۲۸۲۶۷
۱۲:۴۹
۱۳۹۰/۰۳/۰۷

بنیانگذار فیس‌بوک كنار رهبران سیاسی در اجلاس گروه هشت/ گزارش تصویری

۱۲:۴۹
۱۳۹۰/۰۳/۰۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: نشست گروه هشت یا G8 روز پنجشنبه درباره اینترنت و مسائل مربوط با آن با حضور دو گروه متفاوت از افراد سرشناس جهان متشكل از سیاستمداران و مدیران بزرگ فناوری اطلاعات و ارتباطات در كشور فرانسه برگزار شد. 

این نشست با حضور سیاستمدارانی از قبیل "دیوید كمرون" نخست‌وزیر انگلستان، "نیكلای سركوزی" رئیس‌جمهور فرانسه و "آنگلا مركل" صدر اعظم آلمان برگزار شد در حالیكه در سویی دیگر مدیران بزرگترین شركت‌های تكنولوژی ارتباطات و اطلاعات از قبیل "مارک زاكربرگ" بنیانگذار شبكه اجتماعی فیس‌بوک و"اریک اشمیت" مدیر اجرایی شركت گوگل حضور داشتند.

در این نشست زاكربرگ 27 ساله با رئیس اتحادیه اروپا، "هرمان ون رومپوی"، "جوز مانوئل باروسو" رئیس كمیسیون اروپا و "استفان هارپر" نخست وزیر كانادا به گفت‌وگو پرداخت. آنچه حضور زاكربرگ را در این نشست جالب توجه همگان ساخته بود این است كه وی از یک دانشجوی ساده از دانشگاه هاروارد با ایده ای بزرگ به یكی از قدرتمند ترین افراد جهان تبدیل شده است.

زاكربرگ در این نشست از اینترنت به عنوان نیرویی قدرتمند نام برد كه به انسان‌ها مجال ابراز عقیده داده است. وی در گفت‌وگویی با اریک اشمیت گوگل، موضوعاتی از قبیل متعادل‌سازی آزادی شبكه با در نظر گرفتن محافظت از حریم خصوصی و حقوق معنوی كاربران را مورد بررسی قرر داد.

در پیش‌نویسی كه از ابلاغیه نهایی این نشست در ارتباط با اینترنت تهیه شد، گروه هشت تعهد داد آزادی، شفافیت و رقابت عادلانه در صنعت آنلاین را حفظ كند در پیشنویس این جلسه دو روزه كه در پاریس برگزار شد همچنین اعلام شد كه گروه هشت به حقوق بشر و آزادی احترام خواهد گذاشت.

در این نشست همچنین كشورهای گروه هشت تعهد دادند تا برنامه‌ای علیه تعدی به حقوق معنوی و حریم خصوصی و اطلاعات كاربران تعهد را ارائه كنند. {$old_album_128267}
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha