شرط همكاري با آژانس؛ ادامه چرخه سوخت
به گزارش آفتاب نیوز، 
با اين وجود در آستانه اجلاس شوراي حكام و تأكيد آمريكا و اروپا مبني بر فرستادن ايران به شوراي امنيت، تهران بر فعاليتهاي مربوط به چرخه سوخت خود اصرار مي كند.
AFP مي افزايد: ايران همچنين گفته است «به كج فهميها، اغتشاشها و تعبيرات نادرست در مورد برنامه هسته اي ايران كه به وسيله برخي از كشورها ايجاد شده، وجود دارد. AFP منظور ايران را آمريكا و اتحاديه اروپا ذكر مي كند. اين خبرگزاري در ادامه مي نويسد اين اولين واكنش ايران به گزارش البرادعي در 2 سپتامبر بود كه گفته بود هنوز سؤالات اساسي در مورد برنامه هسته اي ايران وجود دارد.
محمد البرادعي در گزارش خود گفته بود آژانس در موضعي نيست كه برخي موضوعات معوّقه در مورد فعاليتهاي ايران را روشن سازد، ضمن اينكه شفافيت ايران كامل نبوده است.
ايران در بيانيه اي به اعضاي شوراي حكام گفته است: روشن است كه جامعه بين الملل با اطلاعات متعصبانه، سياسي و افراطي در مورد فعاليت هسته اي ايران منحرف شده است. همچنين در اين بيانيه آمده است: بازرسي، اتهامات بي اساسي را به ايران وارد كرده است. ايران گزارش كامل از فعاليتهاي هسته اي اش ارائه داده است، همان طور كه در دستيابي به سايتهاي نظامي كه مورد اتهام برخي از كشورها و گروههاي تروريستي مخالف ايران است، روشن عمل كرده است. اين در حالي است كه مقامات آژانس بين المللي انرژي اتمي مي گويند ايران به بازرسان آژانس اجازه نداده است از سايت ديگر نزديك لويزان بازديد كنند و آنها را از بازديد مجدد پارچين بازداشته است.
ايران در اين بيانيه مي گويد: تقاضاي بازديد از پارچين مغاير با توافق حاصل شده در وين است كه به بازديد بازرسان در شرايط رضايت بخش اشاره داشته است.