پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۰:۴۷
کد خبر:۱۳۱۳۹۸
۰۹:۱۲
۱۳۹۰/۰۵/۰۴

شهرام شكیبا: اخراجی‌ها فیلم سخیفی بود

۰۹:۱۲
۱۳۹۰/۰۵/۰۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: افراد مشهور و معروفی كه منتقد فیلم اخراجی‌ها هستند هرروز در حال اضافه شدن است. البته فیلم آقای ده‌نمكی طرفداران خاص خودش را هم دارد. آخرین آنها آقای بذر‌افشان بود كه در گفت‌وگویی گفته بود از اخراجی‌ها خیلی بدش می‌آید.

اما باید شهرام شكیبا را جدیدترین معترض مشهور به فیلم اخراجی‌ها دانست. اگر همین یكی دوهفته پیش رامبد جوان در مصاحبه‌ای گفته بود ده‌نمكی به‌خاطر كارهایش باید از مردم عذر‌خواهی كند حالا شهرام شكیبا در گفت‌وگویی با یكی از سایت‌های دولتی، با صراحت به انتقاد از اخراجی‌ها پرداخته است.

آقای شكیبا كه به بهانه رواج ادبیات كوچه و بازاری در سینما و تلویزیون صحبت می‌كرد گفت: هیچ‌كس مخالف ساخت طنز از مردم كوچه و بازار نیست و مخالفتی هم با به كار بردن اصطلاحات و لحن عامه‌پسند ندارد اما مهم درونمایه اثر است. در سال گذشته فیلم سخیفی مانند اخراجی‌ها اكران شد و در كنار آن نیز سن‌پطرزبورگ را داشتیم كه یک طنز سالم و شیرین بود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
امروز كمي از اين فيلم را نگاه كردم واقعاً سخيف و به هيچ عنوان خنده دار نبود.
پاسخ