پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۳۹۲۱۸
۱۰:۱۲
۱۳۹۰/۰۸/۲۴

۲۳۰۰ نفر از معلمین بیکار شده استان کردستان هنوز به حقوق خود نرسیده‌اند

۱۰:۱۲
۱۳۹۰/۰۸/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب:‌ نماینده مریوان در مجلس گفت: ۲۳۰۰ نفر از معلمین استان کردستان که در اوایل انقلاب بدون حکمی از کار برکنار شدند، هنوز به حقوق خود نرسیده‌اند.

اقبال محمدی نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی ظهر روز دوشنبه طی تذکر شفاهی در صحن مجلس با استناد بند ۱۱ماده ۲۳ گفت: مدتی است که جمع زیادی از نمایندگان در قالب تذکر و سؤال مشکلات حوزه انتخابیه خود را مطرح می‌کنند، اما متاسفانه این سوالات و تذکرات بی‌جواب مانده است لذا از هیئت رئیسه می‌خواهم عنایتی به این موضوع داشته باشند.

وی در تذکر بعدی خود با بیان اینکه حدود ۲۳۰۰ نفر از معلمین استان کردستان که در اوایل انقلاب بدون حکمی از کار برکنار شدند، هنوز به حقوق خود نرسیده‌اند، تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز در سفر خود به این استان در این باره دستور اکید دادند اما متاسفانه هنوز این ۱۰۰۰۰۰۰۰ پولی که قرار بود از سوی معاونت راهبری رئیس‌جمهوری در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد، پرداخت نشده است و افراد ۲ سال است که در انتظار تحقق وعده مسئولان برای رفع مشکل خود هستند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
معلم حقوق
ارسال پیام
captcha