کد خبر: ۱۴۰۱۵۶
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۴
به رغم اعلام ممنوعیت واردات میوه

واردات ۴۰۰ تن نارنگی و پرتقال از ترکیه

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مسئول حوزه کشاورزی بنیاد مستضعفان فاش کرد که به رغم اعلام ممنوعیت واردات میوه ظرف دو هفته گذشته ۴۰۰ تن نارنگی و پرتقال از ترکیه وارد شده است. 

اصغر تفضلی هرندی در نشست کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی تهران با انتقاد از واردات میوه گفت: «به رغم اعلام ممنوعیت واردات میوه ظرف دو هفته گذشته ۴۰۰ تن نارنگی و پرتقال از ترکیه وارد شده و در بازار عرضه شده که لطمه بزرگی به بازار و میوه‌های داخلی وارد کرده است.» 

مسئول حوزه کشاورزی بنیاد مستضعفان ادامه داد: «این میوه‌های وارداتی با قیمتی بین ۲۲۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان در بازار عرضه شده و باعث شد تا قیمت مرکبات به شدت کاهش یابد و حتی نارنگی لوکس شمال نیز با ۵۰ درصد کاهش قیمت مواجه شود.» 

تفضلی هم چنین به سرمای زودرس امسال و بارش برف اشاره کرد و افزود: «سرمای زودرس امسال باعث شده تا در چند استان مثل ایلام، کرمانشاه، قزوین و… ذرت علوفه ای از بین برود به طوری که ۷۰ تا ۸۰ درصد محصول کاملا از بین رفته است.» 

وی از بین رفتن ذرت علوفه‌ای را باعث افزایش ۵۰ درصدی قیمت آن در جنوب دانست که بر روی قیمت تمام شده شیر نیز اثرگذار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین