آفتابنیوز : 
انتخابات پارلمانی 18 سپتامبر شاید سرنوشت ساز ترین انخابات برگزار شده در تاریخ افغانستان باشد که به واسطه تهدیدات القاعده فعالیتی سیاسی خطرناک برای این مردم محسوب می شد.
انتخاباتی به مراتب بزرگتر از انتخابات ریاست جمهوری، اکتبر سال گذشته و در عین حال پیچیده تر از آن چرا که برگه های رأی بعضا تا هفت صفحه می رسید و آن را شبیه صفحات روزنامه می کرد.
اما با وجود ترورهای پیاپی کاندیداها و فضای تهدیدآمیز قبل از انتخابات حضور مردم در این انتخابات چشمگیر بود هر چند که به واسطه تعد محل هی رأی دهی در نقاط مختلف تراکم رأی دهندگان در پشت حوزه ها مشاهده نشد.
به گفته جیمز گریسون مسؤول تدارکات این انتخابات نزدیک 24 شتر و 1200 قاطر صندوق های رأی گیری را به نقاط دور افتاده و صعب العبور افغانستان رساندند.
همچنین در برخی مناطق فقیر نشین که ساختمان مناسبی برای برپایی مرکز رأی گیری وجود نداشته است چادرهایی بدین منظور بر پا شد.