پایگاه خبری آفتاب
۱۴ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 04 June 2026
کد خبر:۱۴۱۳۸۷
۱۱:۲۴
۱۳۹۰/۰۹/۲۶

روزنامه ایران: داوود احمدی‌نژاد مصونیت قضایی دارد که هر اتهامی را به دولت می‌زند؟

۱۱:۲۴
۱۳۹۰/۰۹/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: روزنامه ایران در خبر کوتاهی با عنوان «فاز نظامی در کوه» نوشت:
داوود احمدی‌نژاد در حاشیه سفر خود به اصفهان در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی گفت «جریان انحرافی کنونی افرادی را در جنگل‌های شمال در قالب تیم‌های کوه‌نوردی آموزش‌های نظامی داده و از طریق کانال‌های توریستی وابسته به دولت برای آموزش به خارج از کشور می‌برند!» 

سیر اتهامات و ادعاهای واهی داوود احمدی‌نژاد به اطرافیان رئیس‌جمهور چندی است حالت صعودی پیدا کرده و گویا ایشان از مصونیت قضایی برخوردار است. 

این روزنامه در ستون شیپورچی نیز در مطلبی با عنوان «گردهمایی مشکوک جریان انحرافی» به بیانی دیگر به نقد اظهارات داوود احمدی‌نژاد پرداخت و نوشت: کل جریان انحرافی چند روز پیش در سفری مشکوک به استان کهکیلویه و بویر احمد نمودند تا بتوانند مردم را وارد فاز نظامی کنند. فازمتر اخیراً افشا کرده که لیدر جریان انحرافی قصد داشته به کوه دنا رفته و از آنجا به عربستان پناهنده شود. 

تا کنون جریان انحرافی با صرف هزینه‌های کلان از بیت‌المال نسبت به برگزاری بیش از نود همایش انتخاباتی در استانها اقدام نموده که تا کنون هیچ حزب و گروهی نتوانسته چنین همایش های وسیعی را انجام دهد. نکته مشکوک و مهم اینکه این همایش‌ها، عدم نیاز به حضور در جلسات با کارت دعوت از قبل بوده که نشان از سحرشدن مردم توسط رمالان حرفه‌ای می‌باشد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha