مصطفي دنيزلي: به اين باخت ميانديشم
بدون باخت از جام خداحافظي كرديم
به گزارش آفتاب نیوز، 
مصطفي دنيزلي، سرمربي تيم فوتبال پاس تهران در گفتگو با گروه ايپنا درخصوص حذف تيمش از ليگ قهرمانان آسيا ضمن بيان مطلب فوق تصريح كرد: هدف من و اصليترين بهانه حضور من در پاس رسيدن به قهرماني آسيا بود. ما در هشت بازي به طور شايستهاي ظاهر شديم و از اين جام بدون باخت خداحافظي كرديم.
وي افزود: از اين حذف ناراحتم اما من مسؤوليت خودم را به خوبي انجام دادم، در فوتبال هميشه اشتباهاتي هست كه باعث باخت شما ميشود، اين اشتباهات هميشه بوده، هست و خواهد بود.
دنيزلي تأكيد كرد: اين بازي براي من، پاس و مردم ايران از حساسيت فوقالعاده بالايي برخوردار بود، از اين حيث ناراحتم كه بهانه اصلي حضورم در پاس از دست رفت، اما از اين به بعد به ليگ برتر و جام حذفي نگاه ميكنم، امشب و فردا شب را خوب استراحت ميكنم و به اين باخت ميانديشم.
سرمربي پاس در پايان گفت: من اسم كسي را نميبرم، كل اشتباهات براي كل تيم است، اما اشتباه بزرگ ما دادن پنالتي به العين بود.