صفرزاده" داور اعزامي به مسابقات بسكتبال جام ملت هاي آسيا
نماينده شايسته اي براي ايران بودم
به گزارش آفتاب نیوز، 
وي كه به عنوان تنها نماينده كشورمان در اين رقابتها حضور داشت روز جمعه در گفت وگو با فارس افزود: داشتن تنها 21 سال تعجب ساير داوران را برانگيخته بود و آنان در صحبت هايي كه با هم داشتيم، تعجب خود را از اين موضوع اعلام مي كردند.
صفرزاده ادامه داد: براي بسياري از داوران آسياي غيرقابل باور بود كه يك داور 21 ساله بتواند در رقابت هاي مهمي مثل جام ملت هاي آسيا قضاوت كند و بسيار خوشحالم كه توانستم نماينده شايسته اي براي جامعه داوري ايران باشم.
وي اظهار داشت: به تنها چيزي كه در اين بازيها به آن توجه داشتم، اجراي داوري قاطع و بي عيب و نقص بود كه قضاوت بازي تيم هاي كره با كويت و اردن با ژاپن جزو مهمترين و بهترين داوري هاي من در اين مسابقات محسوب مي شود.
نماينده ايران در اين بازيها خاطر نشان كرد: پس از حضور موفق هروس آواسينان در مسابقات جهاني آرژانتين، هم اكنون قضاوت هاي من در مسابقات قطر مورد توجه مسوولان كنفدراسيون بسكتبال آسيا قرار گرفته و آنان حساب ويژه اي روي داوران ايراني باز كرده اند.