کد خبر: ۱۴۵۷۴۰
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۲
متخصص تغذیه:

بهترین آجیل در ایام عید تخم کدو است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: در ایام عید بهتر است به جای مصرف انواع آجیل های پر کالری از تخم کدو استفاده شود. 

مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل جز مواد غذایی پر ارزش در ایام عید به شمار می آید چنانچه گردو جزو موادی است که دارای اسید چرب امگا3 است و پسته و فندوق جزو موادی که دارای اسید چرپ امگا 6 است.

وی افزود: به طور کلی هر گرم آجیل 5 یا 6 کیلو کالری انرژی دارد چنانچه 100 گرم مغز پسته 600 کیلو کالری داشته و معادل یک پرس غذا محسوب می شود و به طور کلی افرادی که آجیل می خورند کمتر غذا مصرف می کنند.

کیمیاگر تصریح کرد: بهترین آجیل در ایام عید، تخم کدوی ریز است که اگر در حد یک استکان خورده شود اشکالی ندارد.

** مصرف خیار در ایام عید به جای سایر میوه ها برای افرادی که دچار اضافه وزن هستند توصیه می شود
کیمیاگر در ادامه گفت: در خصوص مصرف میوه ها در ایام عید باید بگویم که درست است که با مصرف میوه ها مقداری ویتامین ها در بدن ذخیره می شود اما مصرف مجاز آن 5 یا 6 سهم در طول روز است و مصرف بیش از حد آن مشکلات زیادی را برای افراد به وجود می آورد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ،وی افزود: خیار با توجه به اینکه میوه ای کم کالری است و 10 کالری دارد افرادی که دارای اضافه وزن هستند می توانند به جای دیگر میوه ها از خیار در ایام عید استفاده کنند. 

کیمیاگر تصریح کرد: استفاده از چای به همراه توت وکشمش در ایام عید به جای قند توصیه می شود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین