آفتاب: گروهی از دانشمندان فرانسوی در بررسیهای خود نشان دادند که کودک ذائقه غذایی را از دوران جنینی و زمانی که هنوز در رحم مادر است می آموزد.
محققان دانشگاه بورگاندی با مطالعه روی 12 زن باردار که به آنها بیسکوئیت و شیرینیهای سبک و ادویه دار داده می شد، پاسخ نوزادان آنها را چهار روز پس از تولد مورد ارزیابی قرار دادند و رفتار این کودکان را با تعداد مشابهی از نوزادانی که در زمان جنینی چنین رژیمی را دریافت نکرده بودند مقایسه کردند.
نتایج این بررسیها نشان داد که ارتباط افراد با غذا از دوران جنینی آغاز می شود و با نوع خوراکیهایی مرتبط است که جنین در اولین ماههای زندگی خود می خورد.
درحقیقت، جنین قادر است با بویی که در مایع آمنیوتیکی پخش می شود طعمها و رایحه غذاهایی را که مادر مصرف می کند درک کند.
براساس گزارش ایندیپندنت، سپس نوزادان برپایه تنوع غذایی که در شش ماه اول زندگی خود تجربه می کنند تحت تاثیر طعمها و رایحه غذاها قرار می گیرند.
این دانشمندان در این خصوص توضیح دادند: "در زمان بارداری، زنانی که نسبتاً به محیط نفوذپذیر هستند و در دوزهای مشخصی از طعمهای مختلف مصرف می کنند این ذائقه را در دوره ای که مغز جنین درحال شکل گیری است به کودک خود انتقال می دهند که نتایج آن تا طولانی مدت ادامه می یابد."
به گزارش مهر، این محققان همچنین کشف کردند مادرانی که در مدت بارداری از تهوع رنج می برند با احتمال بیشتری مواجهند که کودکانی به دنیا آورند که به طعم شوری علاقه مند هستند.