عهدنامه تحريم خونريزى در عراق تدوين مى شود
به گزارش آفتاب نیوز، 
الصباح به نقل از «عماد محمد على» سخنگوى «كنگره اهل عراق» كه چندى قبل با مشاركت تعدادى از شيوخ عشاير و شخصيت هاى سياسى و دينى شيعه و اهل سنت عراق تأسيس شد، افزود: هدف عهدنامه تحريم خونريزى، پاكسازى هاى قومى و مذهبى، جلوگيرى از ترويج اختلاف هاى مذهبى و ممانعت از مظاهرى است كه هدفش جدايى بين شيعه و سنى است.
وى گفت: اين عهدنامه به مثابه تلاش مردمى براى مقابله با تروريسم در عراق و خاموش كردن شعله هاى فتنه انگيزى و تلاش هايى است كه قصد ايجاد جنگ داخلى را در عراق دارد.
الصباح نوشت: تاكنون مجلس اعلاى انقلاب اسلامى درعراق به رهبرى «عبدالعزيز حكيم» و حزب الدعوه اسلامى به رهبرى «ابراهيم الجعفرى» نخست وزير عراق و جريان صدر به رهبرى «مقتدى صدر» و«جريان خالصى» به رهبرى «جواد خالصى» از تشكلهاى مهم اسلامى شيعه براى همكارى و حمايت از اين همايش اعلام آمادگى كرده اند.
الصباح افزود: طرح مزبور در راستاى طرح هاى مختلف به منظور ارتقاى وحدت و يكپارچگى و مصالحه و آشتى ملى اجرا مى شود.
به نوشته اين روزنامه، هم اكنون نگرانى هاى جدى در مورد نابسامان تر شدن اوضاع در عراق وجود دارد.