پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۴۴
کد خبر:۱۵۰۱۴۱
۲۳:۰۷
۱۳۹۱/۰۱/۰۶
کرزی:

افغانستان؛ همچنان عقب‌مانده‌ترین کشور جهان

۲۳:۰۷
۱۳۹۱/۰۱/۰۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: «حامد کرزی» رئیس جمهور افغانستان طی سخنانی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید افغانستان گفت که افغانستان همچنان عقب‌مانده‌ترین کشور در جهان است.

وی گفت: با وجود آنکه پیشرفت‌های مهمی را در برخی از زمینه‌ها کسب کرده‌ایم اما واقعا در ابتدای مسیر رشد هستیم بنابراین باید تلاش‌های لازم در راستای رشد را انجام دهیم.

رئیس جمهور افغانستان گفت: آموزش در افغانستان به دلیل درگیری‌های مسلحانه‌ای که بیش از ۳۰ سال به طول انجامیده زیان‌های فراوانی دیده است به گونه‌ای که چند نسل از آموزش محروم ماندند.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری «نیوز اینترنشنال»حامد کرزی ادامه داد: با وجود امکاناتی که در حال حاضربرای کودکان وجود دارد اما ده‌ها خطر وجود دارد و حدود ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار کودک در جنوب و شرق افغانستان از آموزش محروم هستند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
افغانستان کرزی
ارسال پیام
captcha