کد خبر: ۱۵۱۹۶۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۵
در خطبه‌های نماز جمعه مطرح شد؛

اعتراض ائمه جمعه به گرانی و بیکاری؛ فشار بسیاری به مردم وارد شده است

از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها جلوگیری شود
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب:‌ نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان با بیان اینکه مجلس همواره در راس امور است، گفت: نمایندگان فعلی و منتخب و تمام ارکان نظام باید تللاش کنند تا در شرایط فعلی از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها جلوگیری شود. 

آیت الله سید یحیی جعفری، عصر پنج شنبه در دومین جلسه شورای اداری استان کرمان در سال جاری که با حضور نمایندگان منتخب نهمین مجلس شورای اسلامی تشکیل شد، اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران با رهبری حضرت امام خمینی( ره) به جز در صدر اسلام، در طول تاریخ بی نظیر بوده است.
به گزارش مهر، وی افزود: چون یک کشور و یک امام بود و در مقابل آن همه دنیا قرار داشت.

آیت الله جعفری در ادامه، به برشمردن ویژگی های برجسته امام خمینی(ره) پرداخت و بیان داشت: اولین خصیصه حضرت امام (ره) این بود که ایشان فقیه کاملی بود، یعنی فقه را در همه ابعاد و همه زمینه ها به خوبی می دانست و درک می کرد.

وی با بیان اینکه خصوصیت دوم ایشان جهاد با نفس بود افزود: امام خمینی(ره) خود را تزکیه و مهذب کرده بود که اگر مسئولین و همچنین مردم نتوانند تزکیه نفس کنند، ضررهای که به بار می آورند بیش از منفعت ها خواهد بود.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان ویژگی دیگر امام راحل(ره) را وقت و زمان شناسی ایشان عنوان کرد و گفت: امام خمینی (ره) به خوبی می دانست که در چه زمان باید تهاجمی صحبت کنند و چه زمان آرام.

وی تصریح کرد: اگر روزی ما شکست بخوریم، از ناحیه خودمان شکست خورده‌ایم.

آیت الله جعفری ابراز داشت: اگر ما مسئولین به خوبی به وظایف خود عمل کرده و مردم را حفظ کنیم و در برخی مقاطع کاری نکنیم تا عصبانی شوند و احساس نارضایتی کنند، همواره پیروز خواهیم بود.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان در ادامه، به جایگاه مجلس در کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی همان گونه که امام راحل (ره) فرمودند و برخلاف سخن برخی، همواره در راس امور بوده و خواهد بود.

وی گفت: دلیل وجود این اهمیت نیز بر همگان آشکار بوده چرا که این قوه باید قانون صحیح را تصویب کند.

آیت الله جعفری افزود: البته اگر قانون خوبی که برای سعادت مملکت تصویب شده، به خوبی اجرا نشود و یا از آن تفسیر غلط شود، باز هم فایده ای نخواهد داشت.

وی همچنین به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر اقشار آسیب پذیر زیادی در کشور وجود دارند و فشار بسیاری از ناحیه اقتصاد به مردم وارد شده است.

آیت الله جعفری تصریح کرد: نمایندگان مجلس، باید مداخله کنند و از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها در شرایط فعلی جلوگیری کنند.

وی گفت: ما همواره تاکید کرده ایم که یا کاری انجام نشود و یا اگر اقدام به انجام کاری شود، به بهترین وجه ممکن این اتفاق بیفتد. 

خطیب جمعه مشهد: گرانی کالای اساسی در مملکت هیچ توجیه ندارد

خطیب جمعه مشهد گفت: نماد مقاومت نظام اسلامی ما در برابر مستکبران، سپاه و ارتش است.

به گزارش ایسنا،  آیت الله سید احمدعلم‎الهدی امروز، 25 فروردین در خطبه‌های نماز جمعه مشهد که در حرم رضوی برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز ارتش، افزود: غیرتمندی با شجاعت و شهامت در ایثارگران ارتش بزرگترین نمایشگاهی است که دشمنان ما را به خاک مذلت انداخته است.

وی گفت: 33 سال است که از انقلاب ما می‌گذرد و دشمنان همانند سگ‌های ولگرد اطراف مرزهای ما پارس می‌کنند و به خاطر مقاومت و شهامت برادران ارتش، جرأت نزدیک شدن ندارند.

علم‎الهدی با اشاره به دیدار قوای سه گانه و مسوولان کشور با مقام معظم رهبری بعد از تعطیلات نوروز، گفت: مقام معظم رهبری در این دیدار با متولیان کشور و نظام، اتمام حجت شرعی و قانونی کردند.

وی در خصوص سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مسوولان، اظهار داشت: ایشان فرمودند با اینکه دشمن تهاجم خود را در عرصه فرهنگی رها نکرده و در تلاش برای ایجاد فساد است اما اکنون برای ایجاد شکست اقتصادی در جمهوری اسلامی تمرکز کرده است.

آیت الله علم‎الهدی ادامه داد: سرمایه‌داران بزرگ، مفسدان اقتصادی و افراد دنباله رو آنان، عوامل و عناصری هستند که در داخل کشور ابزار این حرکت دشمن هستند.

وی با اشاره به راهکار مقام معظم رهبری برای مقابله با تهاجمات دشمن، یادآور شد: وحدت، همدلی و همکاری راهکار مقابله با این تهدیدات است.

آیت الله علم‎الهدی ادامه داد: مسوولان کشور باید بدانند مطالبات مردم، مطالبات رهبری است و وقتی مردم این فرمایشات را از رسانه‌ها شنیدند، از مجلس و دولت انتظار داشتند تا برنامه‎ریزی‌های لازم را جهت تنظیم قیمت بازار، کنترل ابعاد اقتصادی کشور، فعالیت در جهت رشد اقتصادی کشور و پیشگیری از فرصت طلبی داشته باشند.

وی تصریح کرد: متأسفانه بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری، انتظار مردم از مسوولان عملی نشد و چیزی که در مجلس دیدند، این بود که چگونه از دولت گریبانگیری کند. چیزی هم که در دولت دیدند یک وادادگی در مقابل قیمت‌هاي اجناس بود که (براي كنترل آن) هیچ حرکتی صورت نگرفت. مردم از این بدنه متدین مجلس و دولت این توقع را نداشتند.

خطیب جمعه مشهد یادآور شد: با اینکه فرمایشات رهبری، اتمام حجت با مسوولان بود اما در مجلس دنبال این هستند که چگونه گریبان‌گیری از دولت را انجام دهند و نتیجه این شد که بعد از عید، تنظیم بازار به هم خورد و قيمت کالاهای اساسی که رزق مردم است، افزایش يافت.

وی عنوان كرد: قیمت کالاهای اساسی مورد نياز مردم باید در کنترل دولت باشد نه در دست یه مشت تاجر افسار گسیخته فرصت طلب.

علم‎الهدی گفت: اگر نوسانی در ارز آزاد است، در ارز دولتی که به وجود نیامده است و چرا دولت باید کالاها را گران کند؟ گرانی کالاها از یک طرف و احتکار از طرف دیگر، مردم را آزار می‌دهد. یک عده تاجر فرصت‎طلب، کالاها را از بازار، خارج و در انبارهای خود احتکار می‌کنند.

وی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: اینقدر در محاصره کار خود قرار گرفتید که عمل زده شدید. امروز عده‌‎ای زالووار به جان مردم افتاده‌‌اند و کالاها را از بازار خارج نموده و احتکار می‌کنند. انتظار مردم این است که مسوولان با حاکمیت قوه قضائیه، این سودجوهای ثروتمند و فرصت طلب را از همه چیز ساقط و این انبارها را مصادره نمایند.

علم‎الهدی با تاکید بر این‌که گرانی کالای اساسی در این مملکت هیچ توجیه اقتصادی و سیاسی ندارد، گفت: این کالاها باید در کنترل دولت باشد.

وي خاطرنشان کرد: این دولت باید بداند کارنامه‌اش برای مردم با افتتاح‎های پیاپی و نمایشگاه‎های نمادین فایده‎‌ای ندارد.

آیت الله علم‎الهدی با بیان این‌که نمایندگان مجلس هم باید بدانند که مردم هوشیار و بیدارند، تاکید کرد: درست نیست دم از تخصص بزنید اما روزی که به مجلس رفتید، نه در سال جهاد اقتصادی و نه امسال برای کمیسیون‎های تخصصی طرحی نداشته باشید.

وي اظهار داشت: مردم ما باهوشند و از میدان نظام بیرون نمی‎روند.

امام جمعه ایلام: گرانی و آمار بیکاری در استان بیش از حد معمول است
امام جمعه ایلام گفت: گرانی و آمار بیکاری بالا در استان بیش از حد معمول است، بنابراين مسوولان بايد جوابگو باشند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین "محمد نقی لطفی" در خطبه‌های نماز جمعه ایلام اظهار کرد: انتخاب شعار امسال با عنوان "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ايراني، موضوع مهمی است و قطعا تحقق عدالت و پیشرفت در گرو تحقق این شعار است، بنابراين مسوولان باید توجه لازم را در اين زمينه داشته باشند.

وی تصریح کرد: ساده‌ترین و بهترین راه برای ریشه کن کردن معضل بيكاري، حمایت از تولیدات داخلی و مقابله با واردات بی رویه است. رونق گرفتن تولید داخلی نیازمند حرکت جهادگرانه دولت، مجلس و صنعتگران در این عرصه مهم است.

نماینده ولی فقیه در استان، به موضوع گرانی، اشاره و تصریح کرد: هر روز شاهد بالارفتن قیمت کالاهای اساسی و مصالح ساختمانی هستیم اما هیچکس جوابگو نیست و تحلیل‌هایی نیز از جانب مسوولان در این زمینه دیده نمی شود.

حجت الاسلام و المسلمین لطفی عنوان كرد: هر چند هدفمندی یارانه‌ها در مرحله اول با موفقیت اجرا شد اما از زمانی‌که بحث اجرا شدن مرحله دوم این قانون پيش آمد شاهد افزایش قیمت‌ها بوده‌ایم. متاسفانه برخي دستگاه‌های نظارتی چشم خود را بر روی این گرانی‌ها بسته‌اند و مردم و بویژه قشر مستضعف این فشارها را تحمل می‌کنند. وظیفه مسوولان ایجاب می‌کند که علت این نابسامانی‌ها را برای مردم تشریح کنند.

امام جمعه ایلام با بیان این‌که وضعیت موجود با شعار عدالت‌خواهی برخي مسئولان در تناقض است، تصریح کرد: اگر قرار است با اضافه شدن 28 هزار تومان به یارانه‌ها، اين گونه فشارها به مردم و قشر ضعیف جامعه وارد شود، بهتر است مسوولین با دقت بیشتری در این زمینه تصمیم گیری کنند.

حجت الاسلام و المسلمین لطفی معتقد است: بسیاری از شعارها مانند ایجاد چند هزارشغل در استان شبیه رویاست و واقعیت ندارد. مسوولان استان نباید آمارهاي غیر واقعی به مسوولان کشوری دهند چرا که نه تنها برخي از اين ادعاها واقعیت ندارد بلکه بسیاری از نیروهای شرکتی و قراردادی در حال اخراج شدن هستند.

نماینده ولی فقیه در استان ايلام در بخش دیگری از خطبه‌ها به سالگرد شهادت امیر سپهبد علی صیاد شیرازی اشاره کرد و گفت :صیاد شیرازی در ردیف مجاهدان قرار دارد که هم در خط مقدم جبهه حضوری فعال داشت و هم در جبهه مبارزه با منافقین خوش درخشید و از چهره‌های برجسته نظامی کشور بود. وي علاوه بر داشتن تقوا و ولایتمداری از دانش نظامی خاصی برخوردار بود.

وي افزود: تمجید آیت الله بهاء الدینی و بوسه رهبری بر تابوت آن شهید سعید نشانه مراتب عالی این انسان بود. منافقین و صهیونیست‌ها وجود آن بزرگوار را تحمل نکردند و او را به شهادت رساندند.

حجت الاسلام و المسلمین لطفی، ارتش جمهوری اسلامی ایران را از توانمندترین ارتش‌های دنیا دانست و گفت: نمونه این توانمندی را می‌توان در دستگیری دزدان دریایی توسط این نیروی مقتدر دید.

نماینده ولی فقیه در استان ايلام، افتتاح حساب 100 امام و تاسیس بنیاد مسکن را از برکات انقلاب اسلامی دانست و گفت: این نهاد مقدس در طول سه دهه، آثار و برکات فرآوانی برای جامعه به خصوص قشر مستضعف داشته و گام‌های بلندی در جهت تامین مسکن قشر مستضعف جامعه برداشته که امیدواریم این کمک‌ها با یاری خیرین بیشتر شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
0
4
ماداریم ازاین گرانی زجرمی کشیم.یارانه نخواستیم.فقط اجناس راارزان کنید.یاداش بخیرسال های قبل همه چیزارزان بود.الان یک دوردرسطح شهرهای ایران بزنیدکه چقدرکارتون خواب وبی خانمان وجودداره
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
0
3
با سلام
شرط انصاف نیست که ما مردم انقلابی اینگونه در امواج گرانی غوطه ور بمانیم آی مسولین عزیز و بزرگوار به دادمان برسید اگر از این گرانی شما خبر دارید و گرنه قیمتهای هفتگی و حتی روزانه را باهم مقایسه کنید اگر ماشین حساب شما نزدیک 100% اختلاف را نشان داد تعجب نکنید آی نمایندگان محترم وارد مجلس شدید دیگه این ملت را که فراموش نکرده اید همان جلساتی که میگفتید اگه برم مجلس به خون باکریها قسم عین میدان جنگ جانفشانی خواهم کرد عین چمرانها جسورانه خواهم جنگید این گوی و این میدان فعلا که گویا مجلس تعطیل شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
1
5
ای مسوولین چرا قدر مردم به این خوبی را نمیدونید شما بهواسطه این مردم نفس می کشید بهترین مردم دنیا را دارید حتما باید دادشون در بیاد که کاری کنید چرا جلو گرانی سرسام اور و لحظه ای را نمی گیرید یعنی واقعا خبر نداریی یا خودتون را زدید کوچه علی چپ با این وضعیت شغل و منصب و مقام براای شما حرام است
به خدا حرام است چقدر شعار میدید خسته شدیم دیگه یارانتون هم ارزانی خودتون فقط بازار را درست کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۸
0
4
از پارسال که قیمتا یک چهارم بود اما دو هفته پیش دو برابر الان شده چهار برابر تو دو هفته بس کنید تو رو خدا همه دارن گریه میکنن چهارتا پایین تر از خودتونم نگاه کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۰ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۸
0
10
لعنت خدا بر کسانی که به قیمت پر کردن جیب هایشان، به قیمت ماندن در پست هایشان و به قیمت حکومت کردن و قدرت، زندگی و جوانی جوانان پاک ایران را به تباهه کشیدند
میم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۶
0
1
با این گرانی و تورم و نبود کار برای تحصیل کرده ها بیم ان هست که ارزشهای انقلابی بی ارزش شود و ان همه زحمتی که برای انقلاب کشیده شد و ان همه خونی که طی هشت سال دفاع مقدس ریخته شد پایمال شود آی مسولین بلند پایه کشور مردم دارن از دست میروند کاری کنید
Sania
|
-
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
0
1
با مدرک فوق لیسانس دربه درو بیکارم هیچ کس نیست به داد ادم برسه هر ازمون استخدامی هم شرکت میکنی تا پارتی نداشته باشی قبول نمیشی دلم نمیخواد یک ثانیه تو این مملکت بمونم
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین