پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۵۲۸۶
۱۸:۱۰
۱۳۸۴/۰۷/۰۴
هاشمي شاهرودي:

بايد در معاملات تجاری با كشورهاي اروپايي تجديد نظر كنيم

۱۸:۱۰
۱۳۸۴/۰۷/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز، سيد محمود هاشمي شاهرودي در جلسه مسئولان عالي قضايي با اشاره به پرونده هسته‌اي ايران و رفتار اروپاييها اعلام كرد: اروپا بايد اين نگاه را داشته باشد كه چنانچه ايران را از حقوق حقه‌اش محروم كند، اثرات منفي در روابط في‌مابين به وجود خواهد آمد. 

عضو شوراي عالي امنيت ملي تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران به سبب حقانيت دارا بودن انرژي هسته‌اي و دانش هسته‌اي صلح‌آميز از ابزارهاي لازم سياسي و اقتصادي در اين راستا بهره‌گيري كند.
 
رئيس قوه قضاييه افزود: اقدامهايي كه شوراي عالي امنيت ملي اخيراً انجام داده است نشانه قوام ديپلماسي سياسي و ايستادگي بر مواضع اساسي و خواسته‌هاي به حق مردم ايران و نظام جمهوري اسلامي است. 

وي با قدرداني از اقدامات اخير شوراي عالي امنيت ملي تصريح كرد: اين اقدام‌ها و ديپلماسي بايد از قبل با قوت بيشتري انجام مي‌گرفت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha