کد خبر: ۱۵۵۶۰۰
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۱

دايی: اگر در ايران سه نفر موفقيت پرسپوليس را بخواهند، يكی‌ از آنها من هستم

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سرمربي تيم فوتبال راه آهن پيش از آخرين ديدار تيمش در فصل يازدهم ليگ برتر گفت: دوست داريم فصل را با برد تمام كنيم.

به گزارش ايسنا، علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر شاهين بوشهر گفت: اين بازي آخرين ديدار ماست و با اينكه احتياج به پيروزي در آن نداريم تمرين‌هاي خوبي را پشت سر گذاشتيم تا فصل را با پيروزي تمام كنيم. ما تمام تلاش خود را در اين هفته انجام داديم اما اطلاعات كافي از اين كه شاهين با چه سيستمي برابر ما بازي مي‌كند يا كدام بازيكنانش را در اختيار داردT نداريم. همچنين سعي مي‌كنيم كه در اين بازي از بازيكناني استفاده كنيم كه در طول فصل كمتر بازي كرده‌اند.

وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا پس از صحبت‌هاي هفته گذشته‌اش كه درباره مطالبات بازيكنانش گفته بود، آيا بازيكنان تيمش پولي از باشگاه دريافت كرده‌اند يا خير گفت: اصلا و ابدا از آن زمان تاكنون هيچ اتفاقي رخ نداده و هيچ پولي به آن‌ها داده نشده است. بازيكنان ما هنوز همان 32 درصدي را كه قبل از بازي با فولاد گرفته‌ بودند را گرفتند و امروز كه فصل در حال اتمام است، به 60 درصد نرسيده‌اند. متاسفانه ما امسال شرايط سختي را تجربه كرديم كه بايد به همين دليل از بازيكنانم تشكر كنم. خيلي وقت‌ها مي‌شد كه بعضي بازيكنانم حتي پول توجيبي نداشتند اما براي تمرين‌ها حاضر مي‌شدند. بازيكنان ما امسال كار بزرگي را انجام دادند و خدا را شكر مي‌كنم كه توانستيم در ليگ باقي بمانيم.

دايي ادامه داد: برخي خودشان را آماده كرده بودند كه ما سقوط كنيم و آن‌ها جشن بگيرند ولي ما برنامه‌شان را به هم زديم. هميشه گفتم كه وقتي كار را درست انجام دهيم و حق و ناحق نكنيم، نتيجه هم مي‌گيريم. امسال هم خدا به ما كمك كرد كه در ليگ بمانيم. بارها گفته‌ام كه در ابتداي فصل زمان كافي براي آماده‌سازي نداشتيم و نتوانستيم كاري كنيم. هر تيم حداقل به 6 هفته زمان نياز دارد كه خود را آماده كند. ما در نيم فصل اول 16 امتياز گرفتيم ولي در نيم فصل دوم تا اينجا 23 امتياز كسب كرده‌ايم كه اميدواريم با 3 امتياز بازي فردا جزو 6 تيم بالاي جدول در نيم فصل دوم باشيم.

دايي ادامه داد: از همه بازيكنان، كادر فني و مسئولان باشگاه تشكر مي‌كنم و اين را مي‌گويم كه پس از پايان بازي‌ها بيش از پيش به دنبال احقاق حقوق بازيكنان و دريافت مطالبات‌شان خواهم رفت.

در ادامه خبرنگاري به دايي گفت كه شادي‌هايش پس از به ثمر رسيدن گل‌هاي تيمش برابر پرسپوليس از هفته گذشته تا امروز بارها سوژه گزارش‌هاي مختلف شده است. دايي در واكنش به اين صحبت گفت: همان هايي كه به دنبال سقوط راه آهن بودند وقتي ديدند كه نمي‌توانند از اين طريق براي من چيزي درست كنند، شروع كردند به اينكه از اين طريق به من ضربه بزنند. من خودم را يك پرسپوليسي مي‌دانم اما نسبت به تيمي كه در آن كار مي‌كنم تعصب و غيرت دارم. شادي من به خاطر برد راه آهن بود نه شكست پرسپوليس و نبايد اين دو مسئله را با هم يكي دانست. من آدمي نيستم كه فيلم بازي كنم و در همان حالي كه گل مي‌زنم با دست بر سر بكوبم. پرسپوليس تيم من است و من امسال ثابت كردم كه اگر در ايران سه نفر موفقيت اين تيم را بخواهند، من يكي از آن‌ها هستم.

دايي افزود: من در ابتداي فصل حاضر بودم كه بدون حق و حقوق در پرسپوليس مربي‌گري كنم اما اين افتخار را از من گرفتند و من هم‌اكنون راضي به رضاي خدا هستم. مطمئن باشيد اگر من خودم را گم نكنم، هيچ وقت كسي شاهد سقوط من نخواهد بود.

دايي در ادامه بيان كرد: فردا آخرين بازي ماست. دو، سه پيشنهاد دارم اما آن‌ها را گذاشتم تا بعد از اين بازي بررسي كنم. اگر شرايط راه آهن اين طور باشد، نمي‌مانم اما اگر به وعده‌هايي تاكنون داده‌اند و عمل نكرده‌اند، عمل كنند، دوست دارم در تيمي كه فكر مي‌كنم تازه ساخته شده كار كنم. فكر مي‌كنم راه آهن تازه امسال جواب بدهد. نقاط ضعفي در تيم وجود داشت كه با تمرينات آن‌ها را برطرف كرديم و با جذب بازيكنان خوب مي‌توانيم نقاط ضعف‌مان را به صفر برسانيم. تيم ما روندي صعودي داشته است. در نيم فصل دوم از نظر نتيجه‌گيري با 23 امتياز تيم هفتم هستيم. در شرايطي هستيم كه سه تيم بالاي جدول 24 امتياز گرفته‌اند و اگر فردا هم پيروز شويم مي‌توانيم چند رده بالاتر بياييم. اين مسائل نشان دهنده تلاش كادر فني و بازيكنان است كه دست تك تك آن‌ها و ساير كساني كه به ما كمك كردند را مي‌بوسم.

وي ادامه داد: متاسفانه مشكلات مالي باشگاه خيلي زياد است و گاهي مالكان باشگاه ما را تنها گذاشتند. مگر مي‌شود فصل تمام بشود و اعضاي تيم ما فقط 33 درصد از قراردادشان را گرفته باشند. تاكنون چنين چيزي را نديده‌ام و بعضي مسائل را تازه در فوتبال ايران تجربه مي‌كنم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا علت پرداخت نشدن قرارداد بازيكنان پشيماني مالكان باشگاه از تيم‌داري در فوتبال است يا خير گفت: بايد اين مسئله را از خودشان بپرسيد. اگر به آن‌ها دست پيدا كرديد به ما هم بگوييد تا بتوانيم به آن‌ها دسترسي پيدا كنيم و دنبال مطالبات‌مان باشيم.

سرمربي راه آهن درباره شايعه انتقال اين تيم به مشهد نيز گفت: بحث انتقال راه آهن به مشهد در اوايل فصل بود اما من تنها به اين شرط كه تيم در تهران بماند به راه آهن آمدم و مالكان باشگاه نيز به تصميم من احترام گذاشتند اما از اين به بعد را نمي‌دانم كه چه اتفاقي مي‌افتد. من به وظيفه‌اي كه داشتم عمل كردم و از اين به بعد به عهده مالكان باشگاه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین