آفتابنیوز : 
وي در خصوص تدوين تجربيات نيروهاي مهندسي رزمي گفت: ما كار ايجاد مجموعهاي را به عنوان دايرهالمعارف دفاع مقدس شروع كردهايم و حدود يك و نيم ميليون سند از جنگ را در اين دايرهالمعارف خواهيم آورد.
دارايي نژاد از تهيه طرحي براي رايانهاي كردن اين اسناد خبر داد و افزود: تاكنون تعداد 33 هزار سند را در رايانه ثبت كردهايم و به گفته دوستان مركز اسناد ملي، هر يك از اين اسناد سندي ارزشمند است.
وي افزود: حتي با خلاصه شدن اين اسناد، حداقل 65 جلد كتاب ميتوان در اين خصوص منتشر كرد و پيش بيني ميكنيم كه طي سه سال آينده اين هدف محقق شود. دارايي نژاد گفت: از نظر كارشناسان نظامي، ارزش حضور مهندسان رزمي جهاد در جنگ به حدي است كه بسياري از اسناد، براي افراد ارشد سپاه و ارتش تدريس ميشود.
مشاور معاون وزير جهاد كشاورزي با اشاره به اينكه هنوز از سابقه و تجربه گذشته مهندسان جهاد در مسائل نظامي بهرهبرداري ميشود، تصريح كرد: با وزارت دفاع قراردادهاي زيادي را در حوزه كارهاي تحقيقاتي موشكهاي دوربرد داريم.
وي افزود: اين تجارب همچنين در حوزه صنايع بزرگ، سد سازي، خودروسازي و نيز پروژههاي عظيم صنعت نفت استفاده شده است.