پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 07 July 2026
کد خبر:۱۶۰۱۸۶
۱۴:۴۰
۱۳۹۱/۰۳/۲۵

جباری با مدیرعامل استقلال به توافق نرسید

مهلت سه روزه به رحمتی
۱۴:۴۰
۱۳۹۱/۰۳/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مجتبی جباری که یکی از بازیکنان پرسروصدای فصل نقل و انتقالات ادوار گذشته لیگ برتر بود، در نقل و انتقالات فصل دوازدهم هم نگاه ها را به سود خود معطوف کرده و پس از نشستی که امروز با مدیرعامل استقلال داشت از نظر مالی با وی به توافق نرسید. 

به گزارش مهر، جلسه ویژه علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال با مجتبی جباری هافبک ملی پوش این تیم صبح امروز پنجشنبه برگزار شد و طرفین پیشنهادات خود را ارائه کردند اما در پایان در مورد مسائل مالی به توافق نهایی نرسیدند.

در حالی که مسئولان باشگاه استقلال در تلاش هستند تا جباری را برای فصل آینده حفظ کنند، به نظر می رسد پیشنهاد خارجی هافبک میانی استقلال را برآن داشته تا پیشنهاد مالی بالایی به باشگاه استقلال بدهد. قرار است در نشست هایی که طی سه روز آینده بین فتح الله زاده و جباری برگزار می شود، تکلیف این هافبک ملی پوش برای فصل آینده مشخص شود.

همچنین علی فتح الله زاده مذاکرات تلفنی را با سیدمهدی رحمتی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال کشورمان انجام داده و به توافقات ابتدایی نیز دست پیدا کرده اند. با این حال قرار است در بازگشت رحمتی از مسافرت مذاکرات نهایی انجام شود. این مذاکرات سه روز دیگر انجام می شود تا تکلیف رحمتی هم اوایل هفته آینده مشخص شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
جباری استقلال
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۵
بازیکنی که همیشه مصدومه بدرد استقلال نمی خوره واخلاق خوبی هم نداره
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۵
بنده طرفدار قلعه نوعی نیستم ولی این را میدانم که یکی از مشکلات استقلال جباری بود که با بی احترامی به باشگاه و مربی ......روحیه تیمی را ضعیف کرد ایشان در هرچند بازی باید یک عمل جراحی و یا استراحت کند و اینقدر هم به بزرگت از خود توهین میکند اقلا از رونالدو و یا مسی یاد بگیرد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۵
خدا رو شکر وگرنه باید فصل بعد هم شاهد نیمکت نشینی این این آقا بخاطر مصدومیت اونم بخاطر سریع دویدن یار حریف از کنار ایشون باشیم
پاسخ