پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۶۱۱۱۴
۱۲:۰۴
۱۳۹۱/۰۴/۰۲

نتیجه بررسی وزارت علوم درباره نتایج کنکور دکتری/ نحوه اعتراض داوطلبان

۱۲:۰۴
۱۳۹۱/۰۴/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: معاون آموزشی وزارت علوم با اعلام نتیجه بررسیهای وزارت علوم در زمینه نحوه معرفی داوطلبان کنکور دکتری به دانشگاهها برای انجام مصاحبه، گفت: اعلام اسامی داوطلبان به دانشگاهها برای مصاحبه به درستی صورت گرفته است. 

حسین نادری منش در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت رسیدگی به اعتراضات داوطلبان کنکور دکتری در وزارت علوم گفت: داوطلبان در این زمینه مشکلی پیدا نکرده اند و کار خلاف قانونی انجام نشده است.

وی درباره این موضوع که عده ای از معترضان به کنکور دکتری به دیوان عدالت اداری شکایت کرده اند، گفت: اگر به دیوان عدالت اداری شکایت کرده اند باید دید دیوان حقی برای آنان قائل می شود یا نه و بقیه موارد را باید سازمان سنجش آموزش کشور بررسی کند.

این مقام مسئول وزارت علوم درباره رسیدگی به اعتراضات این داوطلبان، تاکید کرد که سازمان سنجش سایت دارد و افراد می توانند اعتراضات خود را به منظور بررسی در این سایت، مطرح کنند.

نادری منش درباره آخرین وضعیت بررسی این اعتراضات به مهر گفت: با بررسیهای ما در وزارت علوم مشخص شد که هیچ کاری خلاف آیین نامه صورت نگرفته و ایرادی به نحوه معرفی داوطلبان کنکور دکتری به دانشگاهها وارد نیست.

در پی ادامه اعتراض داوطلبان دکتری که برای مصاحبه به دانشگاهها معرفی نشده اند، عده ای از آنان مراتب اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری مطرح کردند و عده دیگری از این داوطلبان همچنین اعتراض خود را به برخی نمایندگان کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی بیان کردند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کنکور دکتری
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
سازمان سنجش لطف کنه از این به بعد به تعدادی که قرار دعوت بشه در مرحله اول معرفی کنه و بقیه داوطلبا رو الکی دل خوش نکنه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
اینا خودشونو کاملا ... چیز کاملا مشخصیه. وقتی تعداد دعوت شدگان به مصاحبه با تعداد ظرفیت های کد رشته برابر باشه دیگه مصاحبه یعنی کشک.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
تغییر تعداد کد رشته های معرفی شده از 3 به 4 قانونی بود؟ ای ..
پاسخ