آفتابنیوز : 
حسني با اظهار تاسف از فروش اينترنتي مواد مخدر اظهار داشت: متاسفانه فروش مواد مخدر به وسيله اينترنت يواش يواش دارد رواج پيدا ميكند و اينترنت به جاي آموزش و تحقيق، فعاليت خودش را مشغول فروش مواد مخدر كرده و واقعا جاي تاسف است.
نماينده ولي فقيه در استان آذربايجان غربي ادامه داد: در سال 2004 در تمامي استانهاي افغانستان، كشت خشخاش را آزاد كردند و ديگر ممنوعيتي در اين مورد نيست و همه ميتوانند مواد مخدر را در داروخانه ها و مغازه هاي آن كشور پيدا كنند و حتي از بقالي سر كوچه هم ميتوان اين موادمخدر مخرب را هر مقدار كه لازم است، خريد. هزاران تاسف!
وي تاكيد كرد: عجيب است روزانه چندين ميليارد دلار مواد مخدر در اينترنت فروخته ميشود.
حسني همچنين با تحسين نيروي انتظامي در تربيت سگهاي مواد مخدر ياب گفت: در سالهاي اخير صدها كيلو موادمخدر به وسيله سگهاي تعليم يافته كشف شده است.
امام جمعه اروميه در ادامه نسبت به ادامه همكاري هاي ايران و انگليس ابراز عقيده كرد: من سالهاست به انگلستان, انگلستان ميگويم، سالانه ما 4 ميليارد دلار از اين شيطان پير جنس ميخريم، حالا چرا ما اين كشور را تحريم نميكنيم.
وي تصريح كرد: در پرونده هستهاي 13 كشور ما را تاييد كردند اما اين پير شيطان ما را تاييد نكرد، حالا ما چر نبايد آنها را تحريم بكنيم.
نماينده ولي فقيه در استان آذربايجان غربي همچنين با تشريح ويژگيهاي ماه مبارك رمضان گفت : شما يك ماه پيدا كنيد كه خواب هم در آن عبادت باشد، مگر ميشود در اين ماه نخوابيد، خوابي كه عبادت است.