کد خبر: ۱۶۴۳۵۱
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۰

معاون فرهنگی قوه قضاییه منصوب شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: آیت الله آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه با صدور حکمی حجت الاسلام و المسلمین «هادی صادقی» را به عنوان معاون فرهنگی قوه قضاییه منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، در حکم رییس قوه قضاییه آمده است: « نظر به سوابق علمی و تجربیات ارزشمند جنابعالی در حوزه و دانشگاه به موجب این ابلاغ به سمت معاون فرهنگی قوه قضاییه منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از ذات اقدس الهی و الهام از آموزه‌های دینی و فرهنگ غنی اسلام و با محوریت برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران و برنامه سوم پنج ساله توسعه قوه قضاییه و همکاری سایر بخش‌ها در جهت ارتقای آگاهی و بینش سیاسی، فرهنگی و سلامت روحی کارکنان و خانواده‌های آنها گام برداشته و زمینه‌ساز بیش از پیش اجرای عدالت و احقاق حق و ایجاد روحیه کار و خدمت در دستگاه قضایی باشید».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین