به گزارش آفتاب نیوز،آفتاب: رئيس كميسيون اقتصادي مجلس گفت: ظرف دو ماه آينده قيمت مسكن كاهش 50 درصدي دارد بنابراين به خريدارن مسكن توصيه مي شود فعلا دست نگه دارند.
ارسلان فتحي پور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با بيان اينكه براي اخذ ماليات از خانه هاي بازرس ويژه اي در نظر گرفته شده است گفت: تمامي اين ماليات در صندوق به نام تامين مسكن اقشار ضعيف ومتوسط صرفا جهت ساخت مسكن براي اقشار متوسط و ضعيف جامعه اختصاص داده مي شود.
وي بااشاره به اينكه بخش عظيمي از مبالغ اين صندوق صرف خريد مصالح فوق العاده ارزان قيمت به صورتي كه 1.4 تا 1.5 كم تر از قيمت واقعي است ،خريداري مي شود گفت: بخشي ديگر از هزينه هاي خريد مصالح ساختماني نيز از طريق صندوق تسهيلات ارزي با اختصاص وام بدون سود براي واردات مصالح ارزان قيمت تامين مي شود.
رئيس كميسيون اقتصادي مجلس در ادامه افزود: واردات مصالح ارزان قيمت نيز موجب كاهش هزينه تمام شده ساخت مسكن مي شود.
فتحي پور با تاكيد بر اينكه تا كاهش 50 درصدي مسكن متقاضيان مسكن به سمت خريد يا فروش آن نروند افزود: ظرف يك تا دوماه آينده قيمت مسكن با اخذ ماليات از خانه هاي خالي بيش از 50 درصد كاهش مي يابد.
آخه چه جوری می گیدکه مسکن تا ۵۰ درصدارزان می شودوقتی نتونستیدقیمت مرغ راکنترل کنید.متشکرم ازاین همه توجهی که به مردم ایران داریدبراچی به این مردم امیدالکی می دهید
به ملت ایران ثابت شده هر وقت سیاسیون در کاری دخالت کردند نهایت افتضاح ببار آمد به قول دوستمون نرخ مرغ وتخم مرغ رو نمیتونید تثبیت کنید میخواهید مسکن 50درصد ارزون بشه خواهش میکنیم نذارید گرونتر بشه ارزون شدنش پیشکش
دوم اینکه با این اضهار نظر من حتم دارم تاعید مسکن 50 درصد گرون میشه آقا هرکی می خواد بخره زودتر نگین نگفتم
آدمایی هستند که 5 تا 10 قطعه زمین دارند و منتظرن که قیمتها بره بالا بعد بفروشند و چون بیشتر زمینها در شهرهای مختلف دست پولدارهاست و نیازی ندارند بفروشند همینجوری قیمت میره بالا.بهترین کار اینه که دولت اول برای این زمینها مالیات بگیره و وقتی صاحب زمین ببینه زمینش خرج داره میفروشه و عرضه که بیشتر شد قیمت میاد پایین.و این در تمام شهرستانها هم صدق خواهد کرد،اما روش مالیات بر خانه های غیر مسکونی فقط به درد تهرانیها میخورد و بس
کفتن سکه 400 هزارتومانی ارزان میشه نخرین ! ارزون شد 700 هزار تومان . پس بدویم هرجور شده یک خرابه ای را بخریم چون تا چند وقت دیگه 3 برابر نشه حتما 4 برابر میشه؟؟!!