آفتابنیوز : آفتاب: سرویس سیاسی - آيتالله هاشمي رفسنجاني در ديدار با رئيس و تعدادي از اعضاي پنجمين دوره مجلس دانشآموزي، بر ضرورت برقراري روابط پارلماني دانشآموزي با ساير كشورها به منظور تبادل نظر و مبادله تجربيات تأكيد كرد.
به گزارش آفتاب،ايشان افزود: اولين تجربه من در زمينه جوانان، پيوستن جوانان به سيل عظيم انقلابيون و حضور دانشآموزان در مبارزه بود كه منجر به تقويت بيش از پيش انقلاب شد و تبديل به موجي گرديد كه سالروز 13 آبان نيز به همين مناسبت نامگذاري شده است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با تأكيد بر نقش جوانان در دوران دفاع مقدس گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي، با آغاز جنگ شاهد تقاضاي چشمگير نوجوانان و دانشآموزان براي حضور در جبههها بوديم كه در مقاطعي با مشكل جذب آنان روبرو بوديم كه اين تقاضاها حتي در خانوادههاي مسئولان نيز نمود داشت.
آيتالله هاشمي رفسنجاني گفت: از پارلمان دانشآموزي انتظار دارم كه با توجه به ظرفيت موجود در ميان نوجوانان و دانشآموزان، اقدامات مؤثرتري شكل گيرد و با برقراري ارتباط بين اعضاي ادوار مختلف مجلس دانشآموزي از لحاظ علمي و اجرايي و برگزاري اردوهاي مستمر علمي، خود را بيشتر در جامعه مطرح نمايند.
آقاي علي شاهرخي رئيس مجلس دانشآموزي در ابتداي اين ديدار گزارشي از عملكرد اين مجلس با 150 عضو و كسب نظرات دانشآموزان در خصوص آموزش و پرورش را به اطلاع رساند.
وي با اشاره به اينكه اعضاي اين مجلس 13 تا 14 ميليون دانشآموز از سراسر كشور هستند و تصميمات اين مجلس تحت عنوان سند مجلس دانشآموزي به شوراي عالي آموزش و پرورش ارجاع ميگردد، ضرورت استفاده مستمر اعضا از تجربيات بزرگان نظام را خواستار شد.
اگر هر چه زودتر ، در کابینه های بعدی اقدامات خیلی سریع وهمه جانبه ، صورت نگیرد ، خدا داند که چه بلایی سر همه می آید ، چه برسد به جوانانی که هیچ امیدی به آینده ندارند .و خیلی ها دارند برای مهاجرت ، اقدام می کنند . ولی کشورهای دیگر هم مشکلات مربوط به خود را دارند ، مضافا" اینکه این مهاجرین ، کلی اختلال در کشورشان به و جود می آورند .
لازم است که هرچه زودتر ، با شوراها و هماهنگی ها ، با
شرکت کلیه دست اندرکاران مملکت ، اعم از متخصصین ،
سیاست مداران ، و کلیه کسانی که تجارب مهمی در مملکت
داری دارند ، جمع شده و تصمیمات خیلی انقلابی و ضربتی
برای این جامعه گرفته شود . و البته هرگز فراموش نکنیم که
وقتی مملکت سروسامان می گیرد که اهداف اولیه انقلاب که
خودکفایی در کشاورزی ، دامپروری ، صنعت و تولیدات داخلی
بود ، که مدنظر مقام محترم رهبری هم می باشد .در نظر گرفته شود .
ضمنا" آبروی هر مملکت پیشرفته ای به کشاورزی نوین و مکانیزه و صنعت آن مملکت است که می توانند روی نیروی
جوان ، در کنار پیران با تجربه سرمایه گذاریهای هنگفت به عمل
آورند .
به نظر می آید که درست است و کشاورزی پیشرفته و اصولی ، همراه با فرهنگ درست آن ( نه اینکه خیلی ها خجالت می کشند که بگویند روستایی و یا کشاورز هستند ) ، همراه با معیارهای نوین و امروزی ، برای بچه ها و جوانان ، جذابیت داشته و خیلی ها که این شغل مقدس را دوست دارند و تجاربی از آن دارند ، باید به روستاهای آباد که در کنار زمینهای کشاورزی آن ، منازل مستحکم و اصولی ساخته شده است ، شروع به کار نمایند .
البته در کنار این زمینها و خانه ها ، باید مراکز بهداشتی ، کاری ، آموزشی و رفاهی هم ساخته شوند .
در این صورت از تمرکز در شهرهای بزرگ ، جلوگیری شده و
تعادل در تمامی نقاط مملکت ، از نظر جمعیت ، برقرار میشود . و ریشه تمامی گرانیها در مواد خوراکی و مسکن است که از
طریق کشاورزی و تعادل جمعیت ، بیشتر این مشکلات حل می شوند .