پایگاه خبری آفتاب
۲۰ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 10 June 2026
کد خبر:۱۶۷۷۱۹
۱۴:۰۸
۱۳۹۱/۰۵/۲۵

مردم نرخ تورم بانک مرکزی را قبول ندارند

۱۴:۰۸
۱۳۹۱/۰۵/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: عزت‌الله یوسفیان‌ملا در گفت‌وگو با خانه ملت در واکنش به اعلام نرخ تورم تیرماه از سوی بانک مرکزی که ۲۲.۹ اعلام شده است، گفت: افزایش نرخ تورم تیرماه در قیاس با ماه‌های گذشته مشهود است و دلایلی اساسی و پایه‌ای دارد که باید اصلاح شود.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی افزود: هرچند نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی ریشه علمی دارد ولی این نرخ تورمی اعلامی با آن چیزی که مردم در جامعه احساس می‌کنند، تفاوت فاحش دارد.

وی با بیان اینکه برخی اجناس افزایش قیمت ۵۰ درصدی داشته است، تصریح کرد: مردم در عمل چنین نرخ تورمی را قبول ندارند.

یوسفیان‌ملا ادامه داد: جلوگیری از افزایش نرخ تورم مبنایی دارد که تا زمانی که آن مبنا اصلاح نشود همچنان شاهد افزایش نرخ تورم خواهیم بود. هرچند که درصدی از تورم موجود مربوط به خارج از مرزها بود و این امری عادی است.

وی یادآور شد: تأثیرگذاری اقتصاد جهانی بر اقتصاد داخلی به حدی نیست که تورم کشور را به بالای ۲۰ درصد سوق دهد و این نرخ از تورم به علت ضعف در قیمت‌گذاری، نظارت و مقابله با افزایش قیمت بیهوده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با تأئید این مطلب که طبق برنامه پنجم مرکز آمار ایران باید نرخ تورم را اعلام کند نه بانک مرکزی، گفت: مجلس در این باره جنبه نظارتی دارد نه عملی و نمی‎تواند مرکز آما را ملزم به انتشار نرخ تورم کند.

به گزارش خانه ملت،مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی با اعلام نرخ تورم در تیر ماه سال جاری، عدد تورم تیرماه را ۲۲.۹ درصد عنوان کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۶
این آقا که نماینده و " عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس " است و سواد آماری ندارد ، وای به حال مردم عادی و ساده . شاید هم با این حرفها این نماینده مواضع پوپولیستی خواسته است بگیرد . آقای نماینده نرخ تثبیت شده 21/5 درصد تورم در سال 1390 تا آخر زمان و نرخ 9/22 درصد چهار ماه اول سال 1391 تقریبا" همان نرخ از روی هوا گفتن 50 درصد میشود که جنابعالی گفته اید .
پاسخ
ناشناس
Australia
۰۲:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۶
بهترین کار این است که فهرست كالاهاي مبنا در محاسبه نرخ تورم به صراحت اعلام شود تا دیگر شک و شبه ای در بین مردم نباشد!
پاسخ
ناشناس
Singapore
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
نرخ تورم یکسال گذشته اقلام زیر:
گوشت مرغ=300%
گوشت قرمز=50%
نان=33%
مسکن=75%
اجاره خانه=بینهایت%
پاسخ