پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 07 July 2026
کد خبر:۱۶۸۰۷۷
۲۳:۳۰
۱۳۹۱/۰۵/۲۹
هفته پنجم ليگ برتر فوتبال

توقف استقلال در برابر ملوان در ورزشگاه آزادی

۲۳:۳۰
۱۳۹۱/۰۵/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: تيم فوتبال استقلال با تساوي خانگي يك بر يك برابر ملوان متوقف شد.

به گزارش ايسنا، تيم‌هاي فوتبال استقلال و ملوان كه از ساعت 21:30 در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر رفته بودند در پايان 90 دقيقه بازي به تساوي يك بر يك رضايت دادند.

گل‌هاي اين ديدار را محمد نزهتي در دقيقه 23 براي ملوان و آرش برهاني در دقيقه 73 براي استقلال به ثمر رساندند.

اين ديدار صحنه‌هاي بسيار زيبايي را از به همراه داشت كه توسط بازيكنان هر دو تيم خلق شدند. به گونه‌اي كه هر يك از دو تيم مي توانستند در اين بازي گل‌هاي بيشتري به ثمر برسانند.

از نكات مهم اين بازي مي‌توان به مصدوميت خسرو حيدري هافبك ملي‌پوش استقلال و تعويض اجباري او در دقيقه يك بازي اشاره كرد كه ناراحتي شديد امير قلعه‌نويي را در پي داشت.

استقلال با اين تساوي هشت امتيازي شد و همچنان درجايگاه نهم باقي بماند و ملوان هم با كسب يك امتياز ارزشمند اين بازي 11 امتيازي شد و صدر جدول را از آن خود كرد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
لیگ‌برتر استقلال
ارسال پیام
captcha