آفتابنیوز : آفتاب: آذرجزایری: خرداد سال 90 اما رنگ و بوی بلاتکلیفی ها فرق می کرد و در نهایت مجلس نشینان مجلس هشتم در سال آخر مدیریت خود برآن شدند تا بار نوشتن اساسنامه نفت را از دوش دولتی ها بردارند.
اساسنامه نوشته شده اما عمر تصویب آن به مجلس هشتم نرسید و خرداد امسال نیز آنقدر بحث انتخابات بهارستانی های جدید داغ بود که اساسنامه فراموش شد تا امروز که سید حسین دهدشتی از بررسی اساسنامه نوشته شده توسط مجلس هشتمی ها می گوید و تلاش این کمیسیون برای تصویب آن در مجلس نهم.
آقای دهدشتی از اساسنامه نفت چه خبر؟
تا آنجایی که صحبت شده تمام اعضای کمیسیون انرژی مجلس بر ضرورت وجود اساسنامه اتفاق نظر دارند و قرار است به زودی این بحث به طور جدی در کمیسیون مورد بررسی قرار بگیرد.
اتفاق نظر برسر تصویب اساسنامه ای است که مجلس هشتمی ها نوشته اند و یا قراراست مجددا دولت ملزم به ارائه این اساسنامه شود؟
قراراست اساسنامه نگاشته شده توسط همکاران قبلی ما در کمیسیون انرژی مورد بازنگری قرار بگیرد و این اساسنامه به صحن برود.
تغییرات جدی در این اساسنامه در پیش است؟
خیر؛ احتمالا بخش عمده از این اساسنامه تغییر نخواهد کرد. شاید چند پیشنهاد جدید به آن اضافه شود اما اینکه تغییر چشمگیری پیدا کند بعید است.
اگر تصویب اساسنامه از اولویت های کمیسیون انرژی بوده چرا طی دو ماه گذشته این بحث مسکوت مانده است؟
در این دوماه مسایل مهمتری پیگیری می شده است. بحث تحریم نفتی آنچنان داغ بود که لازم بود مسوولان نفتی به کمیسیون انرژی بیایند و این بحث پیگیری شود. به همین منظور بحث اساسنامه به بعد تعطیلات مجلس موکول شد و به زودی بررسی خواهد شد.
پیگیری های کمیسیون انرژی در خصوص تحریم نفتی چه نتیجه ای داشت؟
در حال حاضر تاکید کمیسیون انرژی بر حمایت نفت از سازندگان و تولید کنندگان داخلی است که برهمین اساس ضمن تاکید بر اهمیت موضوع به مسوولان نفتی، کمیسیون کمیته ای برای حمایت از تولید داخلی تشکیل داده و به صورت روزانه این مساله را پیگیری می کند.
اخیرا بحث استیضاح وزیرنفت مطرح شده بود.چقدر این موضوع به واقعیت نزدیک است؟
به نظر نمی رسد این موضوع جدی باشد. این صحبت در کمیسیون انرژی جدی نبوده البته میان بعضی از نمایندگان بحث هایی مطرح است اما موضوع استیضاح وزرای دیگری چون وزیر رفاه و آموزش و پرورش در بین نمایندگان بیش از استیضاح وزیرنفت است.
خبرانلاین