پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۶:۰۶
کد خبر:۱۷۰۴۵۶
۱۸:۵۹
۱۳۹۱/۰۶/۱۷

آتش‌سوزی در یکی از بانک‌های میدان صادقیه

۱۸:۵۹
۱۳۹۱/۰۶/۱۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: آتش‌سوزی در یکی از بانک های میدان صادقیه با حضور دو دقیقه‌ای نیروهای آتش‌نشانی مهار و خاموش شد. 

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری 125، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی ساعت 04:25دقیقه بامداد امروز با دریافت خبر وقوع این حادثه بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه های 80 و 77 را به محل حادثه در فلکه دوم صادقیه اعزام کرد. 

سعید علیزاده معاون عملیات منطقه 4 سازمان آتش نشانی تهران در مورد حادثه گفت: یکی از باجه های داخلی بانک دچار آتش‌سوزی شده بود و دود فراوانی از آن متصاعد می‌شد. وی افزود: با گسترش شعله های آتش به بیرون از ساختمان بانک، علمک گاز مجاور آن نیز طعمه آتش شد که آتش‌نشانان بی‌درنگ پس از ایمن‌سازی محل و قطع سیستم برق با بکارگیری دو رشته لوله آبدهی شعله‌های آتش را کاملاً مهار و خاموش کردند و پس از لکه گیری محل آتش سوزی به ماموریت خود پایان دادند. علیزاده درباره علت بروز حادثه اظهار داشت: کارشناسان آتش نشانی هم اکنون در حال بررسی علت و چگونگی وقوع این آتش سوزی هستند. 

وی با اعلام این که هیچ کس در این حادثه آسیب جانی ندید، تصریح کرد: آتش نشانان هم چنین از سرایت آتش به دو طبقه بالای بانک که تجاری بود جلوگیری کردند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
درود خدا بر مردان سخت کوش و وظیفه شناس آتش نشانی که با این سرعت اقدام نموده اند . جادارد بانک تشکر و قدردانی لازم را از انها بنماید .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۷
مهمه که تیتر زدید؟
پاسخ