پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۲:۵۳
کد خبر:۱۷۰۸۶۹
۲۰:۰۵
۱۳۹۱/۰۶/۲۰

تراكتورسازی با 5 گل شهرداری مهاباد را شكست داد

۲۰:۰۵
۱۳۹۱/۰۶/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: تيم تراكتورسازي تبريز در يك بازي تداركاتي تيم دسته دومي شهرداري مهاباد را با 5 گل از پيش رو برداشت.

به گزارش ايسنا، تراكتورسازي و شهرداري مهاباد از ساعت 17 امروز (دوشنبه) به مصاف هم رفتند كه در پايان، اين بازي با نتيجه 5 بر صفر به سود تراكتورسازي به پايان رسيد.

سه گل اين بازي را فرزاد حاتمي، مهدي كريميان و آنسلمو به ثمر رساندند و دو گل ديگر را نيز دو بازيكن اميد تراكتورسازي وارد دروازه حريف كردند.

حدود 700 تن از هواداران تيم تراكتورسازي از اين بازي استقبال كرده بودند. هواداران تبريزي در پايان اين مسابقه، تيم شهرداري مهاباد را نيز تشويق كردند.

در دقايق اوليه اين ديدار باد بسيار شديدي در ورزشگاه مي‌وزيد به گونه‌اي كه حتي احتمال مي‌رفت بازي ادامه پيدا نكند ولي بعد از چند دقيقه وضعيت هوا به حالت عادي بازگشت و كار دنبال شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha