پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۷۴۰۰۷
۱۶:۵۱
۱۳۹۱/۰۷/۱۷

بررسي وضعيت ايرانيان ربوده‌شده در سوريه با حضور صالحي در مجلس

۱۶:۵۱
۱۳۹۱/۰۷/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب:‌ ابراهيم آقامحمدي اظهار كرد: جمهوري اسلامي ايران از طريق تركيه، قطر و عربستان كه با گروگان‌گيرها در ارتباط هستند پيگير آزادي گروگان‌هاي ايراني است و وزارت خارجه فعاليت خوبي در اين راستا داشته است.

وي افزود: يكي از خبرگزاري‌هاي خارجي از قول وزيرخارجه قطر عنوان كرده كه وي به گروگان‌گيرها اخطار داده از خواسته‌هاي نامعقول خود دست بردارند و گروگان‌هاي ايراني را آزاد كنند، اين نتيجه تلاش‌هاي وزارت خارجه كشور و نهادهاي پيگير در اين موضوع است كه تقريبا هر روز و گاهي چندبار در يك روز براي حل اين مشكل پيگيري مي‌كنند و ما اميدواريم ظرف روزهاي آينده شاهد گشايشي در اين وضعيت باشيم.

اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس يادآور شد: قرار است در صورت لزوم كميته پيگيري آزادي ايرانيان ربوده شده در سوريه سفري را به كشورهاي تركيه، قطر و سوريه داشته باشند و از طريق پارلمان‌هاي اين كشورها پيگيري‌هاي لازم را براي آزادي گروگان‌ها انجام دهند.

به گزارش ايسنا، آقامحمدي اضافه كرد: اگرچه گروگان‌گيرها با تهديدات نامعقول و بي‌پايه هر روز جنگ رواني به راه مي‌اندازند و فيلم‌هاي ويديويي از اسرا را منتشر مي‌كنند اما قطعا مي‌دانند اگر خطايي از آنها سر بزند مجازات سنگيني در انتظارشان خواهد بود و جمهوري اسلامي ايران در صورت آسيب ديدن گروگان‌هاي ايراني انتقام سختي از آنها مي‌گيرد لذا اميدواريم آنها هرچه زودتر سر عقل بيايند و بيش از اين خود را زحمت ندهند و اسباب زحمت براي خانواده زايريني كه قصدي جز زيارت اماكن متبركه نداشتند را فراهم نكنند.

رایزنی فشرده ترکیه و قطر با مخالفان اسد برای آزادی ۴۸ ایراني
همچنين وزیر امور خارجه با یادآوری رایزنی فشرده ترکیه و قطر با مخالفان اسد برای آزادی ۴۸ ایرانی، تصریح کرد: وزارت خارجه ایران تلاش همه جانبه‌ای را برای تحقق این مهم انجام می‌دهد.

علی‌اکبر صالحی در گفت‌وگو با "خانه ملت"، درباره اقدامات دستگاه وزارت خارجه ایران در پیگیری وضعیت اتباع ایران ربوده شده در سوریه، تصریح کرد: وزارت خارجه کشور به شدت و با تمام ظرفیت در تلاش برای آزاد‌سازی گروگان‌های ایرانی در سوریه است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: دولت ترکیه و قطر نیز تلاش‌ها و رایزنی‌ها برای آزادی ۴۸ ایران ربوده شده در سوریه را انجام می‌دهند.

صالحی هم‌چنین با بیان این که دولت سوریه نهایت همکاری با ایران برای آزادی گروگان‌ها را به عمل آورده است، یادآور شد: دولت اسد کمک‌های بسیاری را انجام داده تا در روند رهایی اتباع ایرانی در این کشور تسریع شود.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهار امیدواری کرد که با تلاش‌های همه‌جانبه دستگاه دیپلماسی ایران هر‌چه سریع‌تر مقدمات رهایی شهروندان ایرانی فراهم شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha