پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۰۹
کد خبر:۱۷۵۱۵۸
۱۲:۳۴
۱۳۹۱/۰۷/۲۸

توزیع لباس گرم میان زلزله‌زدگان

۱۲:۳۴
۱۳۹۱/۰۷/۲۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر گفت: لباس و وسایل گرم کننده برای 10 هزار خانوار زلزله زده ورزقان توزیع شده و برای سایر زلزله دگان در حال توزیع است. 

فرحناز رافع در گفتگو با مهر با اشاره به آغاز فصل سرما در مناطق زلزله زده گفت: هلال احمر آذربایجان شرقی با توجه به کمکهای اهدایی مردم توزیع البسه گرم همراه با مواد غذایی و لوازم بهداشتی را آغاز کرده است.

وی افزود: این بسته های ویژه میان 10 هزار خانوار روستایی توزیع شده و لوازم خانگی هم بعد از ساخت و تحویل خانه های زلزله زده به خانواده ها تحویل داده می شود.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور اعلام کرد: تا سه ماه آینده 5 مدرسه توسط خیرین هلال احمر در مساحت 200 متر و با هزینه 750 میلیون تومان ساخته و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha