کد خبر: ۱۷۸۷۶۳
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۱ - ۲۲:۳۲

احمدی مقدم: نیروی انتظامی اعتماد عمومی را نسبت به خود افزایش داده است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به توفیقات نیروی انتظامی در سال های گذشته اظهار داشت: نیروی انتظامی توانسته است اعتماد عمومی نسبت به خودش را افزایش دهد.

به گزارش مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم بعد از ظهر سه شنبه در مراسم دانش آموختگی فراگیران چهل وششمین دوره علمی تخصصی ناجا که در مرکز آموزش نیروی پلیس ثامن الحجج شهر مشهد برگزار شد گفت: عاشورا پایان یک حرکت عظیم نبود بلکه آغاز راهی است که امام حسین (ع) آغاز کننده این نهضت است.

وی خطاب به دانش آموختگان مراکز آموزشی حاضر در میدان بیان کرد: آغاز خدمت شما در پنجمین روز ماه محرم ودر آستانه تاسوعا وعاشورای حسینی معنی دار است و با توجه به اینکه امام حسین (ع) برای احیای دین و هدایت آن دسته از امت رسول خدا که به بیراهه رفته بودند قیام کردند نیروی انتظامی نیز برای هدایت کسانی که راه در بیراهه می گذارند و با احیای امر به معروف ونهی از منکر گام بر می دارد که بر همین مبنا می توان گفت وظیفه اصلی نیروی انتظامی ادامه عاشورا و قیام ابا عبدالله الحسین است.

سردار احمدی مقدم افزود: مشابه حادثه کربلا امروز در غزه ادامه دارد و زنان وکودکان بی گناه قربانی خود خواهان و ظالمان زمان می شوند

وی اظهار داشت: دنیای امروز دنیای حاکمیت استبداد و زور است که با یک لباس خوش آب ورنگ به نام دموکراسی و حقوق بشر پوشانده شده است.

وی بیان کرد: دشمنان آنقدر ظالم هستند که به فلسطین مظلوم می گویند کوتاه بیاید واز خودش دفاع نکند و این درحالی است که هیچ یک از کشورهای مدعی دموکراسی به اسرائیل غاصب کاری ندارند.

وی گفت: در ماموریت نیروی انتظامی مبارزه با ظلم وتجاوز یکی از مسائل مهم است و پلیس ما امروز برای بهترین مردم روی زمین در حال برقراری نظم و امنیت است که با توجه به آموزه های حسینی این خدمت به مردم باید همراه با شرع مقدس باشد و با مجرمان با رفتار اسلامی برخورد شود.

وی افزود: نیروی انتظامی با مجرمان دشمنی ندارد و فقط برای اصلاح و ایجاد امنیت و آرامش مردم گام بر می دارد و باید در حدود الهی و عدالت و فرامین الهی حرکت کند

رئیس پلیس کشور با اشاره به فناوری های پیشرفته بیان کرد: متاسفانه بعضی از این فناوری ها در اختیار مجرمان نیز قرار دارد که پلیس باید با توجه به علوم روز وفن آوری های روزی که وجود دارد به مبارزه با قانون شکنان برود.

وی افزود: کارکنان نیروی انتظامی باید شجاع ، پاک، چالاک، مردم دار و دارای درک بالای اجتماعی و دارای عقاید دینی محکم باشند چرا که در غیر این صورت از کاروان جهادگران فی سبیل الله عقب خواهند ماند.

سردار احمدی مقدم خطاب به دانش آموختگان و فراگیران حاضر گفت: بنای ما این است که همه نیروهای پیمانی، رسمی شوند مگر آنهایی که در مسیر کمال حرکت نکنند یا بی انضباطی از آنها سر بزند.

وی افزود: خدمت شرافتمندانه از شما تامین یک زندگی آبرومندانه نیز برعهده ما خواهد بود.

وی با اشاره به توفیقات نیروی انتظامی در سال های گذشته اظهار داشت: نیروی انتظامی توانسته است اعتماد عمومی نسبت به خودش را افزایش دهد.

فرمانده نیروی انتظامی بیان کرد: خدمت در نیروی پلیس کار بسیار دشوار اما پر ثوابی است و نیروهایی که در این راه گام برداشته اند عاقبت به خیری در انتظار آنها خواهد بود.

وی افزود : به خانواده های عزیزانی که توفیق خدمت در نیروی انتظامی نصیبشان شده است تبریک می گویم که توانسته اند فرزندانی تربیت کنند و به سپاه ابا عبدالله تحویل دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
0
0
آره شما راست می گی! راستی چه خبر از ستار بهشتی؟
AM
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
0
0
خصوصا در زمینه ستار بهشتی!
ناشناس
|
Switzerland
|
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
0
0
خیلی زیاد!!!!!!!! حداقل صبر میکردی نتیجه حادثه ستار بهشتی معلوم بشه، بعد .....
jj
|
France
|
۰۰:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
اینم از اون حرفا بودا :))))
بابا لامصب
البته یه جورایی راست می گه ها
پلیس با مردم دوست شد . مردم به پلیس پول میدن . پلیس هم بی خیال همه چی میشه .
بله بله
آفرین آفرین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
كي؟ كجا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
سلام ، لطفا" مسئولین نیروی انتظامی توجه بفرمایند :
در هر قشری آدمهای خوب و بد هستند و نیروی انتظامی هم از این امر مستثنی نیست .
انسانهای خوب در این قشر زیاد هستند که در کمال ادب ، تواضع ، عادلانه ، حتی با یک مجرم و خطاکار هم برخورد می کنند و اما ، آدمهایی هم هستند که صرفا" از سر بیکاری و حتی مردم آزاری و متاسفانه دیده شده است ، ضد مردم و نطام ، در این اداره هستند و برای سوءاستفاده و ناراضی کردن مردم آمده اند .
برای شناسایی این افراد ، مدیریت باید مثل کشورهای دیگر ضمن آموزش کلاسهای اخلاق و خنده ، برچسب نام مامور را در هر حالی روی سینه آنها نصب کند و درکنار آن هم ، شماره تلفنی که بتوان افرادی را که مردم آزاری می کنند ، مردم اطلاع بدهند . چنین تلفنی وجود دارد ، منتهی باید در دید اذهان عمومی قرار گیرد .
خیلی از افرادی را که مهاجرت کرده اند ، می بینیم و یا میشنویم ، از برخورد خیلی بد و توام با سوءاستفاده بعضی از
نیروهای پلیس و گشت ، اعم از زن و یا مرد ، شکایت
داشته اند و عامل مهمی در نارضایتی بیشتر مردم ، بعضی از ماموران خاطی هستند.
جلوی آن قشر سوءاستفاده کننده از مقام پلیس ، باید گرفته شود . و از طریق شکایتهای مردمی ، شنایایی شوند .
چون وقتی برای یک مامور ، مثلا" 10 مورد شکایت باشد ، این ااصلا" طبیعی نیست و جای اخراج آن مامور را از آن اداره
دارد .
به امید روزی که تمامی مامورین ، کارمندان ، مسئولین ، به شغل خود با دیده مقدس و خدمت به مردم نگاه کرده و از
هرگونه مردم آزاری و قانون گریزی ، خودداری کرده و هدف را فقط رضایت خداوند که در رضایت خلقش است ، ببینیم . انشاءالله .
سید
|
United States of America
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
یه زمان اگه تو کشور معتادی هم بود تو خیابونها و قسمتهای عمومی شهر جرات نمیکردند ظاهر شن
اما امروز جمعیت معتادین در سطوح شهر از مردم عادی هم بیشتر شده.
نزدیک به 4 ماهه 47 ایرانی در اختیار ارتش آزاد سوریه هستن خون از دماغشون نیومده بیرون اونوقت نیروی انتظامی ما نتونست 2 روز از شهید ستار بهشتی نگهداری کنه.
از کهریزک و کوی دانشگاه هم که نگم بهتره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
:)))))))))))))))))))))))))))))
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
تو شیراز تو 15 روز اخیر از 6-7 بانک سرقت مسلحانه شده و 1 نفر هم تو یه شعبه کشته شده.این باعث افزایش اعتماده مردمه!
kawa
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
عطر آن است كه ببويد نه آن كه عطار بگويد
همه مردم مرا دوست دارند و از من راضي اند خودم ميدونم .....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
"وی اظهار داشت: دنیای امروز دنیای حاکمیت استبداد و زور است که با یک لباس خوش آب ورنگ به نام دموکراسی و حقوق بشر پوشانده شده است. "
بله همه جای دنیا را استبداد و زور و دیکتاتوری فرا گرفته!!! D:
مصباح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
چاپ که نمی کنید؟! حتما این طور است مردم پنجره های طبقه دومشان هم را نرده می زنندچون از بس دوزدی زیادش ده کذاشتن دوربین هایی مدار بسته حتی در خواربارفروشی ها مشخص کننده امنیت جامعه است ؟!!!!!! وقتی جان یک انسان که هنوز اتهامش ثابت نشده ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
0
0
لطفا یه سری هم به کلانتری ها بزنید ببیند با مراجعین بخت برگشته چه رفتاری می کنند ، اگه خانم باشه که وامصیبتا اگه آقا هم باشه که اصل گوش نمی دند بنده خدا چی می گه تازه به سرقت که می خندند آمار هم می دهند که توی این یک هفته 10 مورد از فلان جرم داشتیم این که چیزی نیست (یعنی برو خدا رو شکر کن ) .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین