پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۸۰۱۹۸
۱۹:۳۹
۱۳۹۱/۰۹/۱۵
دقایقی پیش

شش مصدوم آتش سوزی روستای شین آباد پیرانشهر به تبریز رسیدند

۱۹:۳۹
۱۳۹۱/۰۹/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: رئیس مرکز فوریت های پزشکی و اورژانس آذربایجان غربی در خصوص این تعداد از مصدومان حادثه آتش سوزی در مدرسه ابتدایی روستای شین آباد شهرستان پیرانشهر گفت: حال شش نفر از این دانش آموزان به شدت وخیم است که با صلاحدید کادر پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه به تبریز اعزام شده اند.

دکتر حمیدرضا عمرانی افزود: امکان اعزام دوباره این دانش اموزان به تهران بدلیل زیاد بودن مسافت و تاثیر سوء ارتفاع هواپیما بر زخم های آنها وجود ندارد و امیدواریم با تخصص پزشکان بیمارستان سینای تبریز این تعداد سلامتی خود را باز یابند.

به گزارش مهر ،وی از احتمال اعزام چند دانش آموز دیگر به این مرکز آموزشی و درمانی در تبریز خبر داد و گفت: اگر شرایط جسمی دانش آموزان وخیم باشد به تبریز انتقال داده می شوند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۰۶:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
اخبار صدا و سیما که همش مردم غزه رو نشون میده

حالم از این سیاست گذاری غلط و بی هویت به هم میخوره
نه تنها حال من بلکه حال همه به هم میخوره
پاسخ