آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایسنا شاخص قیمت غذای فائو از ۵۵ کالای غذایی اساسی از ۲۱۴.۱ واحد در اکتبر به ۲۱۰.۹ واحد در نوامبر کاهش یافت.
قیمت روغنها و چربیها به پایینترین سطح از سپتامبر سال ۲۰۱۰ رسید.
بهای معاملات روغن خرما نیز به دلیل افزایش ذخائر اندونزی و مالزی ۲۴ درصد از ماه پایان اوت کاهش یافته که پیشبینی میشود استفاده از این روغن برای جبران کمبود روغنهای گیاهی دیگر افزایش یابد.
به گزارش بلومبرگ، فائو همچنین پیشبینی کرده است: هزینه جهانی واردات غذا به دلیل هزینههای پایینتر برای کرایه بار و هزینه کاهش یافته برای سبزیجات، میوه، غلات و شکر ممکن است ۹.۷ درصد در سال جاری کاهش یافته و به ۱.۱۴ تریلیون دلار در مقایسه با رکورد ۱.۲۶ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۱ برسد.