پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۸۰۵۴۵
۱۵:۴۴
۱۳۹۱/۰۹/۱۹

یک روزنامه‌نگار و هنرمند قدیمی تئاتر درگذشت (+عکس)

۱۵:۴۴
۱۳۹۱/۰۹/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مسعود فقیه، روزنامه‌نگار و یکی از هنرمندان قدیمی تئاتر، صبح امروز (یکشنبه، ۱۹ آذرماه) درگذشت. به گزارش ایسنا، مسعود فقیه که امروز براثر ایست قلبی 



در بیمارستان امام حسین (ع) درگذشت، متولد سال ۱۳۱۴ بود و فعالیت هنری و مطبوعاتی خود را از اواخر دهه‌ی ۳۰ آغاز کرد. او فعالیت هنری‌اش را با روزنامه‌ی اطلاعات آغاز کرد و در دهه‌ی ۴۰ سردبیر «اطلاعات جوانان» بود.


فقیه به‌عنوان بازیگر با گروه تئاتر «آناهیتا» به سرپرستی مصطفی اسکویی و گروه تئاتر «پازارگاد» به سرپرستی حمید سمندریان و پری صابری به‌مدت طولانی همکاری داشت. او فعالیت تئاتری خود را با همکاری با گروه محمدعلی جعفری ادامه داد.


از مهم‌ترین نمایش‌هایی که این هنرمند در آن سال‌ها بازی کرد می‌توان به هملت، گربه روی شیروانی داغ و شش شخصیت در جست‌وجوی نویسنده اشاره کرد که در نمایش «شش شخصیت ...» با فروغ فرخزاد هم‌بازی بود. فقیه در دهه‌ ۵۰ و در سال‌های بعد از انقلاب در اداره‌ فرهنگ و هنر فعالیت داشت و بین سال‌های ۵۸ تا ۶۰ مدیرکل ارشاد استان گیلان بود.


او در سال‌های بعد از انقلاب فعالیت تئاتری‌اش را ادامه نداد و در دهه‌ی ۶۰ بار دیگر به روزنامه اطلاعات برگشت و فعالیت مطبوعاتی‌اش را ادامه داد که این فعالیت تا امروز ادامه داشت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
سلام :
انشاءالله که خدا بیامرزد و روحش شاد . آمین .
پاسخ