آفتابنیوز : آفتاب: محمدرضا رحیمی در سیزدهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد، با تأکید بر لزوم تلاش و فعالیت بیشتر اعضای هیات علمی این دانشگاه، اظهار کرد: اعضای هیات علمی باید بیش از گذشته تلاش کنند تا رتبه و جایگاه خود را هم در کشور و هم در خارج از کشور ارتقاء دهند و زمینه یک جهش علمی را فراهم کنند.
رحیمی افزود: دانشگاه شهید بهشتی با دارا بودن امکانات آموزشی و پژوهشی مناسب و تربیت نیروهای متخصص و دارا بودن اساتید مجرب و سابقهای درخشان، برگ زرینی از افتخارات بیشمار در تاریخ آموزش عالی ایران به شمار میرود و یکی از دانشگاههای مهم و پیشگام در تولیدات علمی و ایجاد رشتههای نوین و کاربردی در کشور است که توانسته در پیشرفت علمی تحقیقاتی مراکز صنعتی و غیر صنعتی نقشآفرین باشد.
وی با بیان اینکه اعضای هیات علمی این دانشگاه از نظر تعداد و همچنین از نظر سطح تحصیلات و سوابق اگر نگوییم بینظیر، قطعا کم نظیر است، تصریح کرد: مراکز تحقیقاتی، دانشکدههای فعال و گروههای آموزشی توانمند این مرکز علمی را کانون توجه اندیشمندان ساخته است.
رحیمی با اشاره به تحریم دشمنان علیه ملت ایران تاکید کرد: همه آگاهان جهان به خوبی میدانند که ملت ایران به دنبال ساخت سلاحهای هستهای نیست و علت اصلی اعمال تحریمها به دلیل پیشرفتهای علمی و رشد تصاعدی ملت ایران در عرصه علم و فناوری است. رشد علمی ایران درحال حاضر ۱۱ برابر متوسط رشد علمی جهان است و ایران هم اکنون دارای مقام نخست در تولیدات علمی منطقه است و به فضل الهی تا چند سال دیگر در جایگاه چهارم جهان در این زمینه خواهد ایستاد.
وی با تاکید بر اینکه "باید بودجههای لازم را برای کارهای پژوهشی و تحقیقاتی کشور اختصاص دهیم"، گفت: دولت با جدیت در جهت سرعت بخشیدن به کاروان علم و دانش در کشور تلاش میکند.
معاون اول رییسجمهور در ادامه با اشاره به گامهای مؤثری که در جمهوری اسلامی ایران در راستای حمایت از محققین و پژوهشگران طی سالهای اخیر برداشته شده خاطرنشان کرد: این اقدامات نتایج ارزشمندی را به دنبال داشته که ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران به رتبه ۱۶ تولید علم در جهان یکی از این نتایج است.
به گزارش ایسنا، وی افزایش سه برابری تعداد نشریات علمی - پژوهشی کشور، بیش از ۲ برابر شدن پارک های علم و فناوری، ۲.۷ برابر شدن مراکز رشد، ۳.۹ برابر شدن واحدهای فناوری مستقر در پارک ها و مراکز رشد و ۶ برابر شدن فناوران شاغل در این واحدها را از دیگر نتایج و اتفاقات مبارک در سالهای اخیر دانست و افزود: سهم ایران در تولید علم جهانی از ۰.۳% در سال ۸۴ به حدود ۱.۹۴% در سه ماهه اول سال ۱۳۹۱ ارتقا یافته است.
بر اساس این گزارش، در این مراسم با حضور معاون اول رییسجمهور از ترجمه کتاب «الحاوی فی الطب» زکریای رازی رونمایی شد و نفرات برتر حوزه پژوهش لوح تقدیر دریافت کردند.
بهتر دقیق تر گفته شود. رشد علم در ایران ممکن است از رشد متوسط جهانی بالاتر باشد ولی چند نکته باید مدنظر باشد.
1- در جهان کشورهایی با رشد علمی صفر یا حتی منفی هم هستند اینها متوسط جهانی را پاین میآورند لذا سنحیدن با رشد متوسط اروپا یا امریکا یا استرالیا و کانادا و ژاپن و...مناسب تر است.
2- معیار این رشد تعداد مقالات است (در سطح بین المللی) و من به عنوان دانشجو میدانم اکثر این مقالات غیر کاربردی و صرفا انتزاعی میباشن.(توضیح این مطلب نیاز به مجال بیشتر دارد)
3-چگونه است که وقتی همین موسساتی که امروز معیار تایید کننده رشد علمی هستند، بیان می کنند که تورم در کشور ما فلان درصد است یا از لحاظ فساد اداری کشور ما رتبه بدی دارد ، موسسات می شوند وابسته به استکبار و ایادی صهیونیزم بین الملل که هدف تخریب کشور را دارند؟
و...
به نام ....
به نام ....
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
و رشد سرکوبی و بی اهمیت جلوه دادن موراد علمی نیز حتما 500 برابر جهان شده که داخل پارانتز میباشد
1- فرار مغزها
2- خودکش ها
3- فروش کلیه به جهت حل مشکلات
4- زندانیان سیاسی
5- ورشکستگی ها
7- اختلاس ها
8- طلاق
9- زندانیان بدهکار
...