پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۸۱۸۷۲
۰۹:۳۹
۱۳۹۱/۱۰/۰۴

اعلام ‌آمادگی ‌امیراحمدی‌ برای ‌ریاست ‌‍جمهوری!

۰۹:۳۹
۱۳۹۱/۱۰/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: در چند روز گذشته برخی تارنما‌های خبری به قطعیت حضور «هوشنگ امیراحمدی» در انتخابات ریاست جمهوری اشاره کردند. پروفسور امیر‌احمدی در تماس رادیو کوچه این خبر را تایید کرد و از حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری آتی در ایران که سال ۱۳۹۲ برگزار خواهد شد دفاع کرد.

هوشنگ امیر‌احمدی رئیس مجموعه‌ای موسوم به شورای ایرانیان و آمریکاییان در پرینستن نیوجرسی آمریکا است. بسیاری معتقدند در چند سال گذشته او واسطه گفت‌وگوهایی بین جمهوری اسلامی و آمریکا بوده است. نکته‌ای که خود وی در گفت‌و‌گویش با رادیو کوچه آن را انکار نمی‌کند.

همچنین وی با توجه به برخی شایعه‌ها در مورد رابطه نزدیک وی با «اسفندیار رحیم‌مشایی» و «محمود احمدی‌نژاد» تاکید می‌کند که این رابطه مانند رابطه با تمامی رئیس‌های جمهوری اسلامی قبل بوده و چه بسا کم‌تر است ولی رئیس دولت دهم در نیویورک به او کمک کرده است تا به ایران باز گردد و این نکته را وی پنهان نمی‌داند.

به گزارش مشرق،«امیراحمدی» در بخشی از گفتگوی خود با رادیو کوچه در پاسخ به این که "خبری روز جمعه در وب سایت‌ها منتشر شده بود مبنی بر شروع کمپین انتخاباتی شما، آیا این خبر را تایید می‌کنید؟" گفت: بله من خبر را تایید می‌کنم‌، من به طور رسمی مبارزه انتخاباتی را برای سال ۱۳۹۲ شروع کردم و الان روی آن با (تیمی) کار می‌کنیم. البته عرض کنم که این کار را چند روز پیش نکردم، من ماه اوت گذشته ایران بودم و آن‌جا در جاهای مختلف اعلام کردم و عملا آن‌جا اعلام کردم که من کاندیدا می‌شوم و شروع کاندیداتوری شدنم را از طالش اعلام کردم‌.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
شایا تجلی
Slovenia
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
عزیزم گفتم حضورش، نگفتم بیاد ریس جمهور بشه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
عجب منطقي!!!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
۱- او تابعیت آمریکایی دارد
۲- تابعیت دوگانه از نظر مقررات جاری ایران پذیرفته نیست
نتیجه ریاضی: او نمی‌تواند تابعیت ایرانی داشته باشد.
پاسخ
شایا تجلی
Slovenia
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
نه حضورش جالبه البته اگه جنگ زرگری نباشه
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
همین رو فقط کم داشتیم!!
پاسخ
سید روزبه
United States of America
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
یا خاتمی یا هیچکس
پاسخ