کد خبر: ۱۸۴۲۲
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۸۴ - ۲۲:۳۵

انتقاد دبيركل موتلفه از دولت احمدی نژاد

آفتاب‌‌نیوز : به گزارش  روابط عمومي حزب موتلفه اسلامي، محمد نبي حبيبي پس از پايان نشست دبيران اين حزب در خصوص تصويب يك فوريت برداشت از حساب ذخيره ارزي براي واردات بنزين و خريد گندم گفت: رئيس مركز پژوهشها مي‌گويد چهار ماه اول امسال براساس گزارش گمرك كشور روزانه 13 ميليون ليتر واردات بنزين داشتيم، شركت ملي نفت مي‌گويد روزانه اين رقم 21 ميليون ليتر است!

 وي افزود: آيا واقعاً دولت و مجلس براساس اطلاعات متناقض در مورد هزينه‌ ميلياردها دلار از كيسه ملت مي‌توانند تصميم گيري كنند؟! براي يك تصميم در اندازه 3/2 ميليارد دلار بايد اطلاعات كافي و كار كارشناسي دقيق شده و تصميم منطقي گرفته شود. 

اين فعال سياسي تصريح كرد: وزارت نفت فروش نفت در داخل، فروش نفت بيع متقابل، نفت معاوضه، فروش فرآوردهاي به خارج از كشور، درآمد ناشي از سوآپ و بالاخره 3/7 درصد ارزش نفت توليدي را به عنوان منابع مالي وسيع و گسترده در اختيار دارد؛ برخي صاحبنظران مي‌گويند اين منابع چند برابر مبلغ مورد نياز واردات بنزين است، چرا نمايندگان و اعضاي هيات دولت رضايت مي‌دهند كه از صندوق ذخيره ارزي برداشت شود. 

وي پيشنهاد داد: دولت صورت مذاكرات خود را به هنگام تقديم اين لايحه به مجلس را منتشر كند تا معلوم شود تا چه حد دقت‌هاي كارشناسي در آن لحاظ شده است. 

دبير كل حزب موتلفه اسلامي همچنين در اين باره كه عده‌اي با تخطئه طرح تثبيت قيمتها، مي‌خواهند دوباره موج جديدي از نگراني را در جامعه براي نارضايتي تراشي تحميل كنند، اظهار داشت: همان موقع كه طرح تثبيت قيمتها مطرح شد نظر خود را در اين مورد عرضه داشتيم و آن اينكه تثبيت قيمت‌ها يك شعار است اما واقعي و حقيقي كردن قيمتها هم به لحاظ اقتصادي امري معقول و هم به لحاظ علمي ديدگاهي قابل توجه است، آن چه مورد اعتراض ما است گراني‌ افسار گسيخته كالاها است و آن چه مورد درخواست ما است جدي‌تر برخورد كردن دولت و مجلس و قوه قضائيه با اين موضوع بسيار مهم است. 

وي افزود: ما معتقديم قيمت بسياري از كالاهاي به ويژه كالاهاي كه در بنگاههاي و نهادهاي دولتي توليد مي‌شود واقعي نيستند و قيمت‌ها تمام شده در بسياري از موارد مي‌تواند كمتر از سطح فعلي باشد. 

دبيركل حزب موتلفه بيان داشت: قانون ضوابط قيمت گذاري كالاهاي وارداتي و يا توليدي سود كه بيشتر از 15 تا 25 درصد باشد را تجويز نمي‌كند، اما بسياري از كالاها، با قيمت گزافي خارج از اين ضابطه به فروش مي‌رسد. 

وي تصريح كرد: اگر دولت و مجلس بخواهند طرح راضي نگه داشتن مردم از قيمتها را دنبال كنند بايد اطلاعات درستي از قيمت تمام شده و واقعي كالاها داشته باشند و مساله گراني را در يك نگرش كارشناسانه جامع الاطراف به مجموعه اقتصاد كشور، قابل حل بدانند. برخورد مقطعي و موردي با مسائل اقتصادي چه بسا زيانهاي غير قابل جبراني را فراهم آورد.
 
وي در ادامه ضمن اظهار همدردي با كشورهاي آسيب ديده در زلزله اخير، به ويژه ملت‌هاي پاكستان و كشمير و هند، به خانواده‌هاي عزادار تسليت گفت و از همه احزاب و گروههاي اسلامي و آسيايي خواست كه مردم و اعضا و طرفداران خود را براي كمك به مصيبت ديدگان اين حادثه دردناك دعوت نمايند.
وي گفت: حزب موتلفه اسلامي در كمك به ملت‌هاي برادر و همسايه پاكستان و هند، هر گونه اقدامي كه در اين زمينه برايش ميسر باشد را معمول خواهد داشت. 

حبيبي، از هموطنان ايراني خواست كه هر گونه مي‌تواند آسيب ديدگان را ياري نمايند و در ايام ماه مبارك رمضان خانواده بازمانده را با كمك‌هاي خود مهمان و براي آنها دعا كنند. 

دبير كل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به حادثه دردناك زلزله اخير از دولت و مسئولان خواست كه آمادگي خود را در تقويت مديريت‌ بحراني احتمالي در بلاياي طبيعي و نيز چاره‌ انديشي پيشگيرانه را افزايش دهند و اين مسئله را كاملاً جدي بگيرند.

حبيبي در ادامه ادعاهاي انگلستان و سخنان بلر را رسوايي تازه‌اي براي دولتمردان انگلستان دانست و گفت: بلر ادعا دارد كه سربازان انگليسي اشغالگر خاك عراق با سلاح‌هاي ايراني كشته شده‌اند، ولي مجبور بود بگويد كه دلايلي و مداركي در اين زمينه ندارد. 

وي افزود: اينگونه صحبت از طرف نخست وزير انگلستان در يك جلسه رسمي جز رسوايي چه پيامدهاي براي او خواهد داشت؟
حبيبي اضافه كرد: افسران انگليسي در بصره در لباس عربي و قيافه مذهبي با مواد منفجره و بمب‌هاي آماده عمليات تروريستي دستگير شدند و معلوم شد كه اين انگليس‌ها هستند كه در مناطق بمب منفجر مي‌كنند و جنگ شيعه و سني راه مي‌اندازند و مهمتر آن كه نيروي نظامي انگليس با حمله به زندان بصره تروريست‌ها را رها ساخته و آنها را به لندن مي‌برند. 

حبيبي در بخش ديگري از اين گفتگو درباره آخرين تحولات عراق در آستانه همه پرسي قانون اساسي گفت: برخي كشورها از جمله مصر، اردن و عربستان ناخشنودي خود را از ثبات گرفتن عراق و سامان يافتن كارهاي حكومت براساس قانون اساسي و نيز تعيين تكليف نهايي اشغالگران پنهان نمي‌كنند و در كار همه پرسي اشكال تراشي مي‌كنند. 

وي افزود: ملت عراق مسير سعادت خود را پيدا كرده‌اند و به نداي دلسوزانه‌ و خير خواهانه همه خيرخواهان ملت عراق به خصوص علماي مذهبي و بالاخص حضرت آيت الله العظمي سيستاني لبيك خواهند گفت. 

اين فعال سياسي گفت: نظر هوشمندانه حضرت آيت الله العظمي سيستاني و بسياري از دولتمردان عراق به خصوص پس از حادثه اخير كاظمين نشانگر نگرش جامع ايشان به مصالح آحاد ملت عراق است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین