کد خبر: ۱۸۴۹۲
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۸۴ - ۱۵:۰۴

خوش چهره: حضور شهردار در جلسات هبات دولت توجيه دارد

آفتاب‌‌نیوز : دكتر محمد خوش‌چهره در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص ضرورت دعوت شهردار تهران به جلسات هيات دولت گفت: بايد ديد به چه دلايلي شهردار اسبق در جلسات شركت مي‌كرده و آيا آن دلايل اكنون نيز وجود دارد يا خير؟ كه به نظر مي‌رسد در حال حاضر هم آن دلايل وجود دارد.

وي با بيان اين‌كه بسياري از مسايل كلان شهر تهران ناشي از تصميم‌گيري‌هاي كلان ملي و مديريت كلان كشور است كه بعضا در هيات دولت انجام مي‌شود، تصريح كرد: به نظر مي‌رسد حضور شهردار در هيات دولت مي‌تواند از برخي از تصميم‌گيري‌ها كه احتمالا بر تهران آثار ناگواري دارد؛ جلوگيري كند و يا متعاقبا شهردار را در جريان تصميم‌گيري‌هاي كلان قرار ‌دهد و زمينه‌ي اقدامات متناسب را براي شهردار در راستاي تصميم‌گيري‌ها فراهم ‌كند.

نماينده مردم تهران تاكيد كرد: حضور برخي از مديران استراتژي از جمله شهردار در دولت هم به تصميم‌گيري آن بخش كمك مي‌كند و هم مي‌تواند مديريت كلان را از مشاوره‌هاي خود برخوردار سازد. لذا براي شهر تهران كه جايگاه ويژه دارد، به نظر مي‌رسد حضور شهردار در جلسات توجيه داشته باشد.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین