کد خبر: ۱۸۶۴۶
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۸۴ - ۱۳:۱۵

نفوذ ایران در عراق رو به افزایش است

آفتاب‌‌نیوز : فلاح النقيب گفت: ايران بدون ترديد در اين عمليات، نقشي بزرگ دارد و نفوذ اين كشور با توجه به امكانات بزرگي كه برخي از شبه نظاميان در اختيار دارند، رو به افزايش است.

وي افزود: بدون ترديد كشور خاصي از اين شبه نظاميان حمايت مادي، جاسوسي و اطلاعاتي ‌مي كند.

وزير كشور سابق عراق مدعي شد، دخالت ايران در امور داخلي عراق بسيار روشن و واضح است و انكار آن هيچ فايده‌اي ندارد.

وي مدعي شد، بيشتر، عرب‌هاي جنوب عراق از نفوذ ايران در رنج هستند.

النقيب درباره ادعاي سعود الفيصل وزير امور خارجه عربستان سعودي درباره نفوذ ايران در عراق نيز گفت: سعودالفيصل حق دارد چنين سخناني را به زبان بياورد و اين سخنان ناشي از تاكيد بر حفظ منافع، وحدت و آينده ملت عراق است.

وي افزود: عربستان در گذشته در امور داخلي عراق دخالت نكرده است و سخنان سعود الفيصل از باب دخالت در امور داخلي عراق نبود و تنها با انگيزه برادري عرب صورت گرفته است و عرب‌ها بايد در كنار عراق قرار گيرند و بيشتر مردم عراق از سخنان شاهزاده فيصل استقبال كرده‌اند.

وزير كشور سابق عراق در مورد ابومصعب الزرقاوي نيز گفت: زرقاوي عمليات را بر ضد شيعيان و سني‌هاي عراق اجرا و سلاح و مهمات را از كشورهاي همجوار دريافت مي‌كند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین