پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۸۹۰۸
۱۲:۰۲
۱۳۸۴/۰۷/۲۳

طومار طلاب حوزه‌هاي علميه برای اعلام اسامي مفسدان اقتصادي

۱۲:۰۲
۱۳۸۴/۰۷/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، صبح امروز شنبه بيش از دويست نفر از روحانيون و طلاب حوزه‌هاي علميه اميرالمومنين (ع) در گردهمايي در اين حوزه علميه (مسجد مادر) با امضاي طوماري خطاب به رئيس قوه قضاييه بر جديت در پيگيري و سرعت بخشيدن در برگزاري جلسات مبارزه با مفاسد اقتصادي تاكيد كردند. 

بنابراين گزارش در اين طومار، روحانيون و طلاب حوزه‌هاي علميه تهران ضمن اعلام حمايت خود از فرمايشات مقام معظم رهبري و اظهارات رئيس قوه قضائيه در خصوص لزوم اجراي عدالت و مبارزه قاطع با ريشه‌هاي فساد در عرصه‌هاي اجتماعي و اقتصادي خواستار توجه ويژه و رسيدگي هر چه سريع‌‌تر به پرونده‌هاي مفاسد اقتصادي و تشكيلات محاكم قضايي ويژه شدند. 

همچنين، در اين طومار طلاب خواستار اعلام اسامي و معرفي مفسدان اقتصادي از سوي رسانه‌ها شدند. 

اين گزارش حاكيست، تدوين قوانين شفاف و قاطع نسبت به جرم‌هاي اينترنتي، ماهواره‌اي و ديگر جرايم اين چنيني براي جلوگيري از فعاليت‌هاي غير قانوني افراد سودجو از ديگر خواسته‌هاي عنوان شده از سوي طلاب و روحانيون تهران است. 

گفتنی است اين طومار پس از امضاي طلاب حوزه علميه، به حوزه‌هاي علميه مروي، مجتهدي، چيذر، مطهري، عبدالعظيم و امام القائم و ساير حوزه‌ هاي علميه تهران براي امضاي ديگر طلاب و روحانيون ارسال و طي مراسمي به رئيس قوه قضائيه ارائه مي‌شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha