آفتابنیوز : آفتاب: بر اساس نتایج این تحقیق که توسط محققان آمریکایی انجام شده، مصرف
منظم و مداوم گردو می تواند مانع از ابتلا به دیابت نوع 2 در افراد شود.
در
این تحقیق تغذیه 140 هزار نفر در آمریکا مورد بررسی قرار گرفت . نتایج این
بررسی نشان داد که خوردن دستکم دوبار گردو در هفته می تواند افراد را از
خطر ابتلا به دیابت نوع 2 دور نگه دارد.
این نتیجه در 90 درصد موارد
به ویژه در میان افرادی که زمینه و استعداد ژنتیکی ابتلا به دیابت نوع 2
را در خانواده خود دارند، مشاهده شده است.
به گزارش ایرنا،نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که می توان با ایجاد تعادل در رژیم غذایی با استعداد ژنتیکی ابتلا به دیابت نوع 2 مقابله کرد.