کد خبر: ۱۹۳۴۵
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۸۴ - ۱۱:۴۰
دکتر آفریده:

نباید در دام تنش با کشورهای عضو دائم شورای امنیت بیفتیم

آفتاب‌‌نیوز : معاون سابق سازمان انرژی اتمی  گفتگو با خبرنگار آفتاب در خصوص حوادث اخیر در اهواز و تنش به وجود آمده در روابط ایران و انگلیس افزود: انگلیس یکی از کشورهای اصلی اتحادیه اروپاست و بعد از آمریکا مهمترین کشوری است که در پرونده هسته ای ما دخالت می کند بنابراین باید تلاش کنیم فضا را آرام کنیم و دولت باید تلاش کند تنش های سر راه خود را کم کند. 

عضو کمیسیون انرژی مجلس هفتم تأکید کرد: ما نباید در دام تنش با کشورهای عضو دائم شورای امنیت بیفتیم و باید مواظب باشیم کاری نکنیم که دشمنان ما می خواهند. لابی آمریکا و صهیونیسم می خواهند بین ما و اعضای شورای امنیت تنش به وجود بیاید. 

آفریده اظهار کرد: چون کشورهای عضو شورای امنیت در شورای حکام نقش تعیین کننده دارند، با این کشورها باید تعامل و تنش را کم کنیم و تنش را به رسانه ها نکشانیم. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: دیپلماسی ایران باید فکورانه عمل کند چون بازی پرونده هسته ای مثل شطرنج است و هر مهره ای درست چیده نشود،‌ ممکن است تبعات دیگری به دنبال داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین