آفتابنیوز : آفتاب: نسرین علیزاده در گفتوگو با ایسنا افزود: باتوجه به تزریق مداوم خون به بیماران تلاسمی ماژور و ذخیره آهن در بدن این بیماران که خطر آسیب به قلب را به همراه دارد، نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه غلیظ بعد از وعدههای غذایی سبب کاهش جذب آهن می شود.
وی ادامه داد:غلات سبوسدار مانند گندم، ذرت و جو نیز از دیگر مواد موثر در کاهش جذب آهن هستند که لازم است به میزان کافی در رژیم غذایی بیماران تالاسمی گنجانده شود.
علیزاده اظهار داشت: یکی دیگر از خطرات افزونی آهن در بدن بیماران مبتلا به تالاسمی ماژور، تخریب اکسیداتیو است که با مصرف آنتی اکسیدانها می توان این تهدید را کاهش داد.
وی بیان کرد: ویتامین ای، مهمترین آنتی اکسیدان است که در روغن های گیاهی مانند روغن زیتون، روغن سویا و انواع مغزها به وفور یافت می شود.