وی ادامه داد: طالبی معمولا به دو رنگ زرد یا سبز وجود دارد که رنگ زرد آن حاوی رنگدانه بتاکاروتن و رنگ سبز آن رنگدانه آلفا بتاکاروتن است که هر دوی آنها از پیش سازهای ویتامینA محسوب میشوند، به طوری که هر 100 گرم طالبی حاوی 180 معادل رتینول است.
نقیایی بیان کرد: این میوه حاوی 31 کیلوکالری انرژی بوده که 8 درصد آن را کربوهیدراتها همراه با مقدار مناسبی فیبر خوراکی تشکیل میدهند.
این کارشناس مسوول تغذیه میزان پتاسیم موجود در طالبی را در حد متوسط به میزان 240 میلی گرم عنوان کرد که میتواند برای بیماریهای قلبی - عروقی مناسب باشد.
وی اضافه کرد: همچنین ویتامین "ث" موجود در این میوه قابل توجه است و حدود 37 گرم است که خود میتواند در پیشگیری از سرماخوردگی موثر باشد.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: هریک لیوان از این میوه یک واحد محسوب میشود و میتواند به میزان دو تا چهار واحد در روز مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: مصرف زیاد طالبی میتواند مشکلاتی از جمله نفخ و ناراحتی گوارشی یا افزایش قند در افراد دچار دیابتی را ایجاد کند.