کد خبر: ۱۹۶۹۲۹
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۶

افزایش قیمت پنیر به دلیل کمبود و گرانی کره در بازار

رئیس اتحادیه لبنیات فروشان قم با اشاره به نوسانات بازار این محصول در روزهای پیش از انتخابات، گفت: هم اکنون قیمت پنیر نیز به دلیل کمبود کره و گران بودن آن در بازار افزایش یافته است.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حسن بهرامی اظهار داشت: طی روزهای اخیر بازار فروش لبنیات نیز دچار نوسانات خود شده اما خوشبختانه شاهد افزایش قیمت شیر نبودیم.

وی ادامه داد: البته محصولات دیگر لبنی مانند پنیر که در تولید آن ها از کره استفاده می شود به دلیل وارد نشدن کره افزایش قیمت داشته است، همچنین حدودا از 15 روز گذشته نیز کارخانه ها نیز کره ها را بسته بندی نمی کنند.

بهرامی در این‌ رابطه افزود: در واقع قرار بر این بود که وارد کارخانه ها و واردکنندگان با ارز مرجع کره وارد کنند اما مجبور شدند از ارز مبادله ای استفاده کنند، در حال حاضر کره وارد گمرک شده است اما کارخانه ها به دلیل مابه التفاوت ارز و اینکه این مابه التفاوت برایشان محاسبه نشده بسته بندی کره را متوقف کرده اند.

وی با اشاره به اینکه در این شرایط هم وارد کنندگان ضرر می کنند و هم سایر اصناف که از کره در محصولاتشان بهره می بردند با مشکل مواجه می شوند، گفت: هم اکنون یک کیلو کره بین 12 تا 20 هزارتومان است و این درحالی است که در گذشته کیلویی 10  هزار تومان بوده است.

رئیس اتحادیه لبنیات فروشان قم تاکید کرد: با این شرایط کره های وارداتی که بسته بندی نمی شود و کره های داخلی نیز دچار افزایش قیمت شده اند، این در شرایطی است که کیفیت پایین تری نسبت به کرده وارداتی دارند.

وی با بیان اینکه در گذشته یک بسته کرده 100 گرمی با قیمت هزار و 200 تومان به فروش می رسید و هم اکنون تا هزار و 650 تومان نیز افزایش یافته است، گفت: در این شرایط تولید کنندگانی هم که قیمت هایشان را تغییر نمی دادند نیز دست به افزایش قیمت زدند.

بهرامی باتاکید بر اینکه کره و روغن گیاهی هم که در تولید پنیر مورد استفاده است دچار افزایش قیمت شده است، گفت: خوشبختانه تعزیرات و اداره بازرسی بیشترین نظارت را برفعالیت های صنف ما دارند.

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین مشکلات ما با مرکز بهداشت استان مسئله فروش پنیر تبریزی است، این نوع پنیر از قدیم تا به امروز با نام ایران در جهان شناخته می شود و در سراسر کشور نیز به فروش می رسد، همچنین در تولید این پنیر از شیرسالم و تاز استفاده می شود.

بهرامی ادامه داد: با این وجود چون پنیر تبریزی در کارخانه تولید نمی شود و از سیستم قدیمی در تولیدش استفاده می شود کد بهداشت ندارد و مرکز بهداشت فروش این محصول را با جریمه همراه کرده است.

به گزارش مهر،رئیس اتحادیه لبنیات فروشان افزود: حرف ما این است که اگر غیرقانونی است در سراسر کشور ممنوع باشد و اگر غیربهداشتی است در آزمایشگاه ها باید ثابت شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین