بهای تخم مرغ کاهش یافت و شانه ای 69000 الی 93000 ریال فروش می رفت. در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو اندکی افزایش یافت. در گروه حبوب، بهای لوبیا چیتی کاهش یافت ولی قیمت سایر اقلام این گروه افزایش یافت.
به گزارش مهر،در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه بهای خربزه افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه کاهش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای کدوسبز و سبزی های برگی افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه کاهش یافت.
در این هفته بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و قیمت گوشت مرغ کاهش جزئی داشت. همچنین بهای قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
گروه های مواد خوراکی
لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست غیر پاستوریزه معادل 1.6 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 1.7 درصد کاهش داشت.
برنج و حبوب
در هفته مورد بررسی، در گروه برنج بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 0.4 درصد و 0.3 درصد افزایش یافت. در گروه حبوب، قیمت لوبیا چیتی معادل 1.6 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه افزایش داشت.
میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد گزارش، در گروه میوه های تازه قیمت خربزه معادل 2.6 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 1.6 درصد تا 12.9 درصد کاهش یافت. در گروه سبزی های تازه قیمت کدوسبز معادل 23.5 درصد و سبزی های برگی 0.9 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.8 درصد تا 13 درصد کاهش داشت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و بهای گوشت مرغ معادل 0.9 درصد کاهش یافت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در هفته مورد بررسی، قیمت قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
بر اساس این گزارش متوسط قیمت خرده فروشی گروه لبنیات در هفته مورد بررسی 40.7 درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل، قیمت تخم مرغ 59.7 درصد، گروه برنج 64.2 درصد، گروه حبوب 111.1 درصد، میوه های تازه شامل 10 نوع میوه 18.3 درصد، سبزی های تازه 84.4 درصد، گوشت قرمز 55.6 درصد، گوشت مرغ11.9 درصد، قند و شکر 41.2 درصد، چای 100.8 درصد و روغن نباتی 58.2 درصد افزایش داشته است.