آفتابنیوز : آفتاب: علی زهتاب کارشناس تغذیه اظهار داشت: درخت خرما یا نخل از گیاهان بسیار
قدیمی و مقدس است که نامش در قرآن مجید ۴۲ بار تکرار شده است و مسلمانان آن
را از میوههای بهشتی می دانند.
وی ادامه داد: این میوه سرشار از
انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است که تقریباً در هر ۱۰۰ گرم خرما ۱۴
میلیگرم ویتامین C موجود است. همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر، کلسیم،
آهن، ید و منیزیم است که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی
دارد.
زهتاب با بیان این که خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان
است، تصریح کرد: استفاده از این میوه در ماه مبارک رمضان به دلیل ارزش
غذایی آن توصیه شده است چرا که این میوه، قند کاهش یافته در دوران روزه
داری را جبران میکند و به علت دارا بودن فیبر و خاصیت ملین بودن آن، سیستم
گوارشی را که به دلیل روزه داری بی تحرک شده است را به تحرک وا می دارد.
وی
گفت: مصرف خرما در کنار کربوهیدرات و محصولات آردی موجب می شود، در طول
روزه داری، کربوهیدرات به آرامی در بدن آزاد شده و انرژی لازم برای فعالیت
روزانه بدن تامین و بدن یکباره دچار افت قند نشود.
زهتاب ادامه
داد: در ماه مبارک رمضان، رژیم پرفیبر بسیار مناسبتر و سالمتر از رژیم
غذایی کمفیبر است که با توجه به این مهم ، کارشناسان صنایع غذایی طلوع
سلامتی پس از انجام تحقیقات و بررسی های لازم اقدام به طراحی محصول شیرینی
خرمایی کردهاند که با دارا بودن پتانسیلهای لازم نیاز تغذیهای مصرف
کنندگان را در زمان روزه داری را فراهم میکند.
وی گفت: بر همین
اساس، بهترین رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان، رژیمی است که حاوی مایعات و
قندهای ساده و قابل جذب سریع باشد چرا که در زمان افطار قند خون در
پایینترین حد خود قرار دارد که میتواند یکی از علل سردردهای نزدیک افطار
باشد و با داشتن رژیم غذایی حاوی خرما میتوان از ضعف پیش از افطار
جلوگیری کرد.
مدیرعامل شرکت طلوع سلامتی ادامه داد: همچنین به
منظور حفظ ارزش تغذیهای شیرینیهای خرمایی، مواد طبیعی در این محصول به
کار رفته و در آن از هیچ گونه مواد نگهدارندهای استفاده نشده، تا با در
نظر گرفتن نیاز روزانه هر فرد به غذای سالم و حفظ مواد طبیعی موجود در آن،
این محصول بتواند سهم بزرگی در جلب رضایت و سلامت مصرف کنندگان ایفا کند.
به گزارش ایسنا،لازم
به ذکر است، کارشناسان تغذیه توصیه می کنند، وعده افطاری با خرما، آب
گرم، چای کمرنگ و شیر شروع شود که با مصرف این مواد، نیاز شدید بدن به
مواد قندی به سرعت برطرف شده و بدن آمادگی بهتری برای استفاده از مواد
غذایی دیگر را پیدا میکند.