کد خبر: ۲۰۵۹۶۵
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۳

41 کشته در درگیری‌های روز جمعه نظامیان و حامیان مرسی

رویترز به نقل از مقامات پزشکی در شهر اسماعیلیه مصر نوشت: درگیری های روز جمعه این شهر با 15 کشته همراه بوده است..
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: یک شاهد عینی به هم رویترز گفت که جنازه 13 معترض که روز جمعه به ضرب گلوله نیروهای امنیتی در قاهره کشته شده اند به یکی از مساجد منتقل شد.

به گزارش عصر ایران، همزمان در برخی خیابان های قاهره و دیگر شهرهای مصر، حامیان محمد مرسی رئیس جمهور اخوانی برکنار شده به تظاهرات پرداختند. این در حالی است که نیروهای ارتش و پلیس هم به صورت گسترده ای در نقاط مختلف مستقر شده اند.

خبرهایی هم از کشته شدن 8 معترض در شهر دمیاط واقع در ساحل دریای مدیترانه منتشر شده است.

در شهر الفیوم هم حمله درگیری پلیس و حامیان مرسی به کشته شدن 5 معترض و زخمی شدن 700 نفر دیگر منجر شد.

در شهرهای اسیوط و المنیا هم درگیری های خشونت آمیز ادامه دارد.
درگیری ها میان حامیان مرسی و نیروهای امنیتی بعداز نماز جمعه آغاز شد و همچنان ادامه دارد. پل 6 اکتبر در قاهره نیز شاهد شدیدترین درگیری هاست.

اخوان المسلمین مصر با انتشار فراخوانی خواستار برگزاری تظاهرات گسترده و اعتراض آمیز در شهرهای مختلف مصر شده بودند.
این فرآخوان بعد از گذشت دو روز از حمله نیروهای امنیتی به تحصن حامیان محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر در قاهره و شهرهای بزرگ این کشور منتشر می شود. 

اخوان المسلمین فراخوان تظاهرات روز جمعه خود را با عنوان "تظاهرات میلیونی خشم" منتشر کرده است.

وزارت کشور مصر نیز با وجود انتقادات کشورهای غربی، به نیروهای امنیتی دستور داده است در مقابله با مهاجمان به پایگاه های پلیس یا تاسیسات حیاتی و مهم، از گلوله های جنگی استفاده کنند.

خودروهای زرهی ارتش مصر در خیابان های قاهره



این دستور بعد از آن صادر شده که شماری از معترضین و هواداران اخوان ساختمان استانداری جیزه را به آتش کشیدند.

همچنین براساس جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت مصر، در حمله نیروهای امنیتی مصر به تجمع حامیان مرسی در روز چهارشنبه گذشته 578 نفر کشته شدند.

اخوان المسلمین بعد از پایان دادن خونین تجمع هواداران مرسی در قاهره اعلام کرد که از مواضع خود در رویارویی با فرمانده ارتش عقب نشینی نمی کند.

اخوان المسلمین از مردم مصر خواسته  است بعد از برگزاری نماز جمعه به خیابان ها بیایند و با برگزاری تظاهرات میلیونی، به کودتای علیه مرسی و اقدامات ارتش علیه معترضین و حامیان مرسی اعتراض کنند.

در بیانیه اخوان المسلمین آمده است: به رغم همه آلام و دردها به دلیل از دست دادن شهدا و رنج زخمی ها ، جنایت های اخیر حکومت کودتایی، باعث شد پافشاری و یقین ما در مخالفت با این حکومت افزایش یابد. تلاش ما برای برچیدن این حکومت کودتای، وظیفه اسلامی ، ملی، اخلاقی، انسانی است .

اخوان المسلمین برکناری مرسی از قدرت توسط ارتش را کودتا می داند ولی نیروهای چپ و لیبرال و جوانان شرکت کننده در انقلاب 2011 علیه حسنی مبارک، این اقدام را واکنش مثبت ارتش به مطالبات مردمی می دانند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین