آفتابنیوز : آفتاب: سید علی کشاورز اظهار داشت: لواشک چون از میوه تهیه میشود غنی از بیشتر
ویتامینها و املاح معدنی است اگر چه طبیعی است که ضمن تهیه آن برخی از
ویتامینها از جمله ویتامین C از بین بروند.
مدیر گروه تغذیه بالینی
دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: لواشک عصاره میوه است و میزان قند موجود در
میوهها 5 تا 15 درصد است که این مقدار قند در لواشک چند برابر میشود؛ پس
بدیهی است که لواشک چاق کننده است.
استاد رشته تغذیه افزود: خیلی
از افراد چاق، لواشک ترش میخورند تا لاغر شوند اما به این فکر نمیکنند که
لواشک چه ترش و چه شیرین، قندش چند برابر خود میوه است و چاقکننده
میباشد.
کشاورز، به عناصر معدنی، قند و املاح معدنی موجود در لواشک
اشاره داشت و افزود: وجود این عناصر، محیطی مناسب جهت رشد قارچ، میکروب و
انگلها فراهم میسازند که در شرایط نامناسب تهیه و نگهداری لواشک
میتوانند خطرات قارچی و میکروبی را برای افراد به دنبال داشته باشند.
مدیر
گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مصرف لواشک برای کودکان را
نامناسب ارزیابی کرد و افزود: به نظر من لواشک ماده غذایی مناسبی از نظر
بهداشتی نیست و با توجه به جنبه مثبت لواشک، باید جنبههای منفی و
غیربهداشتی آن را نیز مدنظر قرار داد.